Colas srl
Cosul tau

Blog RSS Feed

08 sept. Dispozitivele cu ultrasunete resping doar șoarecii și șobolanii?
ianis 0 14265
Nu! Aceste dispozitive de respingere a dăunătorilor alungă mai multe tipuri de specii invazive, inclusiv veverițe dihori și lilieci. Ele pot fi, de as..
08 sept. Ce este un dispozitiv de alungare a daunatorilor cu ultrasunete?
ianis 0 8547
După ce am analizat dificultatea de a scăpa de șoareci (ca să nu mai vorbim de ținerea lor cat mai departe ), nu este de mirare că o soluție tehnologi..
08 sept. Cel mai bun aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor Ultrasonic 1200
ianis 0 6172
A avea șoareci, șobolani care sa să vă invadeze casa sau afacerea este o problemă serioasă. Dăunătorii sunt mai mult decât o supărare. Pot transmite b..
27 aug. BOLI TRANSMISE DE SOARECI SI SOBOLANI
ianis 0 1202
Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mânc..
25 aug. CONSECINTELE INFESTARII CU SOARECI
ianis 0 1096
In industria alimentara regasim cea mai mare concentrare de alimente, si din acest motiv este cea mai expusa riscului de infestare cu rozatoare si e..
20 aug. Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?
ianis 0 8490
Știi când să apelezi un profesionist - și ce anume să ceri ?Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?Sigur aveți mai mult de unul, ca..
17 aug. Cum alegi cel mai bun dispozitiv cu ultrasunete anti soareci si sobolani?
ianis 0 1168
De ce să alegi cel mai bun aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor (rozatoarelor)?   Soarecii și șobolanii sunt purtători de boli pe..
29 iul. COMBATEREA ROZATOARELOR DIN FERME SI CULTURI AGRICOLE
ianis 0 1504
Rozatoarele sunt o problema in jurul fermelor. Sobolanii si soarecii provoaca o serie de probleme, inclusiv amenintarea infectarii animalelor cu Salmo..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)