Nu! Aceste dispozitive de respingere a dăunătorilor alungă mai multe tipuri de specii invazive, inclusiv veverițe dihori și lilieci etc. Ele pot fi, de asemenea, eficiente împotriva insectelor și arahnidelor - gandacii, muștele, păianjenii și chiar ploșnițele.

Dispozitivele impotriva rozătoarelor cu ultrasunete sunt periculoase pentru oameni sau animale de companie?

Marele avantaj pe care îl au aceste dispozitive cu ultrasunete față de metodele tradiționale este că acestea nu sunt toxice, nu sunt daunatoare. Nu mai trebuie să vă faceți griji că un copil își pune mâna într-o capcană sau ca atinge vreo otravă. Aceste dispozitive Ultrasonic nu vă vor face rău, nici dvs., nici câinelui, pisicii sau majorității animalelor de companie. Cu toate acestea, rețineți că pot fi deranjante pentru rozătoare de orice fel și pentru alte animale de companie mai puțin obișnuite, cum ar fi iepuri, cobai, hamsteri.

Care dispozitiv cu ultrasunete este potrivit pentru dvs.?

Atunci când alegeți dispozitivul de eliminare a dăunătorilor cu ultrasunete potrivit, trebuie să luați în considerare câteva lucruri diferite.


În primul rând, nu toate sistemele de respingere sunt potrivite pentru toate tipurile de dăunători. Dacă șoarecii sunt singura dvs. problemă, atunci aproape toate dispozitivele se vor potrivi. Dar, dacă doriți să scăpați de  anumite specii de insecte, asigurați-vă că această caracteristică este în descrierea produsului.

În al doilea rând, gama activă de respingători de dăunători variază. Este important să rețineți că, în majoritatea cazurilor, intervalul descris se referă la spații deschise. Deci, dacă aveți un apartament de 100 de metri pătrați care este împărțit în patru camere, aveți nevoie în continuare de patru aparate  - 

În cele din urmă, ia în considerare confortul tău cu tehnologia.

Daca doriți un dispozitiv profesional care să vă ofere mai multă sigurantă si să vă scape de acesti dăunatori nu ezitati să ne contactati” -

nr. Certificat de calitate  E0042E0104 , D0177H0504.

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E.          

Colas srl este prima firma din Romania care comercializeaza din 1992 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor.

Experienta in domeniu de peste 29 ani!