Colas srl
Cosul tau

Aparate impotriva insectelor

Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E 

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.


CUM FUNCTIONEAZA? - TEHNOLOGIA INSONUERIT ANTI TANTARIEste echipat cu tehnologia INsonuerit 1.0. Afecteaza intregul sistem senzorial periferic al insectei, indepartandu-le de zona de acoperire sau imobilizandu-le pentru a nu ne musca. Tehnologia INsonuerit 1.0 nu afecteaza oameni. Prin urmare, dispo..
104,72 RON
Fără TVA:88,00 RON
Aparatul Mosquito Repeller va ajuta sa scapati de insecte precum tantari. Acest model nou proiectat va satisface atit pentru interior cit si pentru exterior. Aparatul emite sunete care reproduc sunetele produse de cei mai periculosi dusmani ai femelelor tantar insarcinate. Ecologia entomologica dove..
70,21 RON
Fără TVA:59,00 RON
Aparat impotriva tantarilor si musculitelor Florissa GMBH Austria Aparat impotriva tantarilor si musculitelor Florissa GMBH Austria
-70 %
Este solutia moderna si geniala cu ajutorul careia sa scapti de tantari si de bolile pe care acestia le pot transmite. Mai exact acest dispozitivi este ca o capcana inteligenta, emite o lumina care atrage tantari precum sangele uman, insectele astfel pacalite ating grila metalica a aparatului si sun..
32,13 RON 105,91 RON
Fără TVA:27,00 RON
Capcană Profesionala electrică pentru insecte PlusZap-30 Stainless
Stoc epuizat
Dispozitivul electric PlusZap-30 Stainless este conceput pentru a captura rapid insectele zburatoare. Acesta foloseste atractia luminii UV emise pe o anumita lungime de unda de tuburile actinice. Pozitionarea tuburilor UV este unica astfel incat, atunci cand PlusZap-30 Stainless ..
619,99 RON
Fără TVA:521,00 RON
Dispozitiv Profesional electric PlusZap 16 Aluminium pentru eliminarea insectelor zburatoare
-10 %
Dispozitiv electric PlusZap 16 Aluminium pentru eliminarea insectelor zburatoareDispozitivul electric PlusZap-16 Stainless este conceput pentru a captura rapid insectele zburatoare. Acesta foloseste atractia luminii UV emise pe o anumita lungime de unda de tuburile actinice. Pozitionarea tuburilor U..
389,13 RON 431,97 RON
Fără TVA:327,00 RON
Aparat TICKLESS cu ultrasunet împotriva căpușelor și puricilor.Vă va ajuta să le îndepărtați într-un mod igenic și sigur.Tehnologia TICKLESS® a fost supusă unor teste riguroase și a fost dovedită eficientă printr-un studiu clinic efectuat la Laboratorul Școlii de Microbiologie Medicală Veterinară și..
130,90 RON
Fără TVA:110,00 RON
Acest mic produs electronic, sub formă de pandantiv care trebuie atașat la zgarda, este soluția ideală pentru a ține căpușele și puricii departe de câini și pisici, într-un mod total ecologic și fără contraindicații de niciun fel. Complet netoxic, TickLess Pet nu eliberează substanțe chimice și nici..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
CAPCANA PENTRU GANDACI Fara substante toxice- Swissinno-2 buc CAPCANA PENTRU GANDACI Fara substante toxice- Swissinno-2 buc
In Stoc
Pachetul conține 2 cutii de capcane pentru gandaci cu momeli naturale.Capcana atrage gândacii care sunt prinsi pe foaia lipicioasa din interiorul capcanei.Poate fi amplasata orizontal sau chiar vertical folosind banda adeziva de pe spatele capcanei.Capcana trebuie amplasata in locuri in care apar ga..
38,08 RON
Fără TVA:32,00 RON
O capcana cu cel mai recent atractant plasata intr-o incapere atrage insectele enervante. Daunatorii se lipesc de suprafata lipicioasa a capcanei.Capcanele sunt destinate a fi folosite oriunde este posibil sa se controleze insectele fara a utiliza substante chimice. Capcana foloseste cel mai re..
16,66 RON
Fără TVA:14,00 RON
Bazat pe experiența de ani de cercetări de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, jderi, gandaci, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunatori s..
147,00 RON
Fără TVA:123,53 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)