Colas srl
Cosul tau

Capcane soareci /sobolani

Aparat Anti Soareci Radarcan R-105 la baterie Aparat Anti Soareci Radarcan R-105 la baterie
Stoc epuizat
Aparat Anti Soareci R-105 la baterie  este echipat cu tehnologia IN Sonuerit 3.0 , bazata pe emisia unei frecvente specifice de ultrasunete pentru combaterea soarecilor si gandacilor. In cazul soarecilor, aceasta emisie face imposibil ca acestia sa ramana In zona de acoperire datorita auzului l..
142,80 RON
Fără TVA:120,00 RON
Aparat anti soareci, sobolani, jder Kemo M180 Auto Aparat anti soareci, sobolani, jder Kemo M180 Auto
Stoc epuizat
Kemo M180 produce sunete combinate cu ultrasunete agresive care nu pot fi percepute de urechea umana, pe cand jderii gasesc foarte enervante ultrasunetele si vor fi obligati sa evite aria protejata. Prin rezistenta la apa si murdarie, dispozitivul poate fi montat la orificiile de intrare ale autoveh..
129,71 RON
Fără TVA:109,00 RON
Aparat Florissa Profesional impotriva soarecilor si sobolanilor ultrasunete si unde electromagnetice Aparat Florissa Profesional impotriva soarecilor si sobolanilor ultrasunete si unde electromagnetice
Stoc epuizat
Expulzarea eficienta a tuturor tipurilor de rozatoareZone ideale de locuit, subsoluri si mansardeFunctioneaza prin frecvente sonore si un camp electromagneticAlunga in mod fiabil rozatoareleAcest dispozitiv eficient alunga soarecii, sobolanii si alte rozatoare din zonele de locuit, subsoluri si podu..
167,79 RON
Fără TVA:141,00 RON
KEMO FGO22 pentru izgonirea jderilor functioneaza folosind cea mai noua tehnologie cu ultrasunete si se instaleaza extrem de simplu. Aparatul anti-jderi poate fi utilizat in masina, garaj, sopron, casa, etc. , fiind solutia ideala de protectie de ex. a autovehiculelor parcate pentru perioade lu..
124,95 RON
Fără TVA:105,00 RON
Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria
Stoc epuizat
Capcana pentru captare vie pentru jderi, vulpi si alti daunatoriPentru prinderea jderelor, vulpi, pisici si a daunatorilor similariIdeal pentru casa si grajduri precum si in locurile de parcareDeosebit de eficient si sigurDesign durabil cu suprafata galvanizataComplet asamblat si gata de utilizareAc..
189,21 RON
Fără TVA:159,00 RON
Dispozitivul FGO15F este destinat alungarii animalelor salbatice, cum ar fi vulpi, mistreti, cerbi, rozatoare,  etc (din gradini, terenuri agricole, etc) datorita undelor de ultrasunete emise pe o frecventa de 21 KHZ, aceasta frecventa neafectand urechea umana.Aparatul FGO15F fun..
291,55 RON
Fără TVA:245,00 RON
Dispozitivul emite ultrasunete cu o frecventa de 22 kHz, la fiecare 5 secunde, neaudibile pentru urechea umana, dar foarte eficiente pentru alungarea animalelor salbatice precum jderi, mistreti, caprioare, etc, din gradini, terenuri arabile, etc. Aparatul reda ultrasunetele sub forma de impulsuri de..
129,71 RON
Fără TVA:109,00 RON
Capcana impotriva soarecilor Capcana impotriva soarecilor
Stoc epuizat
Capcană simplă și eficientăCapcana pentru captare vie a soarecilor. Fabricata din material plastic. Un mod uman si eficient pentru capturare a soarecilor. Cand soarecele intră in capcană se activează clema de blocare a ușii foarte sensibilă, care se inchide automat in spatele ei, care este..
38,08 RON
Fără TVA:32,00 RON
Capcana pentru captare vie a soarecilor. Un mod uman si eficient pentru capturare a soarecilor.  Sistemul de intrare intr-o singură direcție se reseteaza dupa declanșare• O solutie excelenta, umana in zonele cu activitate ridicata a soarecilor• Proiectarea tunelului atrage inteligent ..
61,88 RON
Fără TVA:52,00 RON
Solutia garantata!SWISSINNO Catch Alive Mousetrap ofera urmatoarele avantaje: 100% Eficient: designul exclusiv patentat impiedica inchiderea capcanei pana cand soarecele a intrat in capcana.- momeala este un produs natural netoxic  si este foarte atractiva pentru soa..
73,78 RON
Fără TVA:62,00 RON
Capcana Profesionala electrica pentru soareci si sobolani  Pest-Stop Capcana Profesionala electrica pentru soareci si sobolani  Pest-Stop
Stoc epuizat
Cu ajutorul inovatoarei capcane electrice pentru soareci si sobolani Pest-Stop, Puteti indeparta rozatoarele nedorite de acasa fara substante chimice, rapid si sigur!Tehnologie brevetată „Smart Circuit”Dispozitivul incapaciteaza soarecii prinsi cu tensiune electrica ridicata. Sigur de util..
189,21 RON
Fără TVA:159,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)