Colas srl
Cosul tau

Capcane soareci /sobolani

Aparat Anti Soareci R-105 la baterie  este echipat cu tehnologia IN Sonuerit 3.0 , bazata pe emisia unei frecvente specifice de ultrasunete pentru combaterea soarecilor si gandacilor. In cazul soarecilor, aceasta emisie face imposibil ca acestia sa ramana In zona de acoperire datorita auzului l..
142,80 RON
Fără TVA:120,00 RON
Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria
Stoc epuizat
Capcana pentru captare vie pentru jderi, vulpi si alti daunatoriPentru prinderea jderelor, vulpi, pisici si a daunatorilor similariIdeal pentru casa si grajduri precum si in locurile de parcareDeosebit de eficient si sigurDesign durabil cu suprafata galvanizataComplet asamblat si gata de utilizareAc..
158,27 RON
Fără TVA:133,00 RON
Capcana impotriva soarecilor Capcana impotriva soarecilor
Stoc epuizat
Capcană simplă și eficientăCapcana pentru captare vie a soarecilor. Fabricata din material plastic. Un mod uman si eficient pentru capturare a soarecilor. Cand soarecele intră in capcană se activează clema de blocare a ușii foarte sensibilă, care se inchide automat in spatele ei, care este..
38,08 RON
Fără TVA:32,00 RON
Capcana pentru captare vie a soarecilor. Un mod uman si eficient pentru capturare a soarecilor.  Sistemul de intrare intr-o singură direcție se reseteaza dupa declanșare• O solutie excelenta, umana in zonele cu activitate ridicata a soarecilor• Proiectarea tunelului atrage inteligent ..
61,88 RON
Fără TVA:52,00 RON
Solutia garantata!SWISSINNO Catch Alive Mousetrap ofera urmatoarele avantaje: 100% Eficient: designul exclusiv patentat impiedica inchiderea capcanei pana cand soarecele a intrat in capcana.- momeala este un produs natural netoxic  si este foarte atractiva pentru soa..
73,78 RON
Fără TVA:62,00 RON
Capcana Profesionala electrica pentru soareci si sobolani  Pest-Stop Capcana Profesionala electrica pentru soareci si sobolani  Pest-Stop
Stoc epuizat
Cu ajutorul inovatoarei capcane electrice pentru soareci si sobolani Pest-Stop, Puteti indeparta rozatoarele nedorite de acasa fara substante chimice, rapid si sigur!Tehnologie brevetată „Smart Circuit”Dispozitivul incapaciteaza soarecii prinsi cu tensiune electrica ridicata. Sigur de util..
189,21 RON
Fără TVA:159,00 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)