După ce am analizat dificultatea de a scăpa de șoareci (ca să nu mai vorbim de ținerea lor cat mai departe ), nu este de mirare că o soluție tehnologică curată, verde și sigură a început să câștige popularitate. Dispozitivele cu ultrasunete care resping soareci,sobolani si alti daunatori îi obligă pe șoareci și alți dăunători să plece singuri și îi împiedică să se întoarcă! Sună ideal, nu? Dar chiar funcționează?

Cum funcționează dispozitivele de respingere cu ultrasunete?

Tehnologia din spatele dispozitivelor cu ultrasunete dă rezultate, dar este important să găsiți dispozitivul potrivit pentru scopurile dvs.  Pentru utilizatorul final, procesul de configurare este simplu: conectați-l, alegeți setările (dacă există) și așteptați ca dăunătorii să fugă. Dar, desigur, știința din spatele dispozitivului este mult mai complicată.


Ideea de a folosi sunete pentru a alunga dăunătorii nu este nouă. De fapt, oamenii folosesc dispozitive vizuale și auditive pentru a alunga paraziții deranjați de mii de ani (gândiți-vă la sperietori și la morile de vânt). Cu toate acestea, dispozitivele de înaltă tehnologie de astăzi au dus această metodă veche la un nivel cu totul nou.


Sunetul „cu ultrasunete” se referă la sunete cu frecvențe de 20.000 Hz sau mai mari. „Hz” este scurt pentru Hertz și măsoară frecvența / înălțimea unui sunet. Un pitch redus are o valoare Hz mică, în timp ce un pitch înalt are o valoare Hz mare. Oamenii pot auzi sunete între 20 și 20.000 Hz. Acest lucru este important, deoarece gama de frecvențe care sunt audibile diferă între specii.


Rozătoarele pot auzi frecvențe mult mai mari decât oamenii. Aparatele cu ultrasunete impotriva soarecilor funcționează producând tonuri care sunt inaudibile urechii umane, dar insuportabile șoarecilor și șobolanilor. Unele dispozitive cu ultrasunete pentru combaterea dăunătorilor folosesc o varietate de frecvențe pentru a se asigura că resping o gamă mai largă de daunatori sau pentru a preveni daunatorii nedoriti să dezvolte o imunitate la sunet.

 Daca doriți un dispozitiv profesional care să vă ofere mai multă sigurantă si să vă scape de acesti dăunatori nu ezitati să ne contactati”

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Colas srl este prima firma din Romania care comercializeaza din 1992 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva daunatorilor.

Experienta in domeniu de peste 28 ani!