Colas srl
Cosul tau

Aparate impotriva cartitelor

Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E 

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparat cu vibratii si ultrasunete anti cartite, soareci de camp, popandai, Florissa GmbH Austria
Stoc epuizat
Dispozitiv eficient pentru alungarea cartitelor si soarecilor de campIdeal pentru utilizare in gradinaFunctioneaza prin intermediul unui sunet ultrasonic (inaudibil pentru oameni)si a unei functii de vibratie care alunga daunatoriiFunctionare cu 4 baterii de 1,5 V (nu sunt incluse)Potrivit pentru ut..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Aparat Profesional Solar Florissa anti cartite si soareci de camp Aparat Profesional Solar Florissa anti cartite si soareci de camp
Stoc epuizat
Florissa SOLARRespinge eficient cartitele si soarecii de camp (fara a le face rau)Acest dispozitiv eficient alunga in mod fiabil cartitele si soarecii de camp din gradini. Functioneaza prin intermediul ultrasunetelor si vibratiilor - acest mod de actiune combinat este de doua ori mai eficient. Modul..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Capcana Cartite cu arc spiralat extrem de puternic Capcana Cartite cu arc spiralat extrem de puternic
In Stoc
Capcana cu arc spiralat extrem de puternic, otel rezistent la intemperii. Capcana se aseaza in tunelele cartitelor, se actioneaza la trecerea acestora prin tunel si le ucide imediat.Fara substante chimice daunatoare.Aceasta capcana este fabricata din otel de calitate superioara, zincata si inox..
42,84 RON
Fără TVA:36,00 RON
Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria
Stoc epuizat
Capcana pentru captare vie pentru jderi, vulpi si alti daunatoriPentru prinderea jderelor, vulpi, pisici si a daunatorilor similariIdeal pentru casa si grajduri precum si in locurile de parcareDeosebit de eficient si sigurDesign durabil cu suprafata galvanizataComplet asamblat si gata de utilizareAc..
189,21 RON
Fără TVA:159,00 RON
Descriere:Capcana mecanica utilizata de profesionisti este usor de instalat si ofera rezultate sigure; reprezinta solutia ideala pentru prinderea rozatoarelor din sol, provoacand moartea rapida .Usor de folosit, capcana trebuie amplasata de-a lungul tunelurilor sapate de rozatoare; cand va trece pri..
46,41 RON
Fără TVA:39,00 RON
Dispozitiv anti cartite si soareci de camp KEMO cu vibratii agresive Dispozitiv anti cartite si soareci de camp KEMO cu vibratii agresive
1000 m2
Kemo M069N este un aparat folosit impotriva cartitelor si altor animale asemanatoare subterane: chitcani,soareci de camp care produc pagube in gradini. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi,sere,livezi,etc.Vibratiile emise de aparat provoaca disconfort si neliniste pentru cartite si alte animal..
136,85 RON
Fără TVA:115,00 RON
Dispozitivul Kemo este destinat alungarii animalelor salbatice, cum ar fi vulpi, rozatoare , mistreti, cerbi, etc (din gradini, terenuri agricole, etc) datorita undelor de ultrasunete emise pe o frecventa de 21 KHZ, aceasta frecventa neafectand urechea umana.Aparatul Kemo FG015 functioneaza cu 4 bat..
345,10 RON
Fără TVA:290,00 RON
MOLECHASER este un aparat folosit impotriva cartitelor si altor animale asemanatoare subterane: chitcani,soareci de camp care produc pagube in gradini. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi,sere,livezi,etc.Vibratiile emise de aparat provoaca disconfort si neliniste pentru cartite si alte animal..
90,44 RON
Fără TVA:76,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)