Colas srl
Cosul tau

Aparate impotriva animalelor salbatice

Dispozitivul  Kemo M175  impotriva daunatorilor (anti jderi, anti dihori, anti soareci, sobolani) emite ultrasunete foarte puternice, agresive, extrem de inconfortabile pentru animale, motiv pentru care animalele le evita, parasind zona in care este amplasat aparatul.Generat..
142,80 RON
Fără TVA:120,00 RON
Aparat INDUSTRIAL impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM TRIPLA Aparat INDUSTRIAL impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM TRIPLA
7 hectare
Modelul TRIPLA este cel mai mare dispozitiv care ofera protectie pe o suprafata de pana la 7 ha. El este dispozitivul de care se tem toate animalele, el fiind cel mai mare si cel mai puternic, fiind activ in toate directiile. Functioneaza pe baza ultrasunetelor pe o frecventa in..
1.368,50 RON
Fără TVA:1.150,00 RON
Aparat profesional impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM DUO Aparat profesional impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM DUO
3 hectare
Vadalarm Duo este de doua ori mai eficient decat cel mai popular produs al nostru Vadalarm Pro  dar nu costa de doua ori mai mult. Datorita modelului sau de camuflaj, se amesteca chiar si in mediu. Nu exista zgomot audibil uman, deci nu deranjeaza vecinulNu trebuie conectat la curent sau l..
738,99 RON
Fără TVA:621,00 RON
Aparat profesional impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM PRO Aparat profesional impotriva mistretilor, iepurilor, cerbilor, caprioarelor VADALARM PRO
1 hectar
Modelul Pro este cel mai eficient dispozitiv ultrasonic din gama noastra care ofera protectie pe o suprafata de aprox. 1 ha. El este dispozitivul care face introducerea in categoria profesionala a aparatelor ultrasonice, ideala si gata de a-ti proteja recolta. Functioneaza pe baza ultrasunetelor..
452,20 RON
Fără TVA:380,00 RON
Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria Capcana de captare vie pentru jderi, vulpi, pisici si alti daunatori, Florissa GmbH Austria
Stoc epuizat
Capcana pentru captare vie pentru jderi, vulpi si alti daunatoriPentru prinderea jderelor, vulpi, pisici si a daunatorilor similariIdeal pentru casa si grajduri precum si in locurile de parcareDeosebit de eficient si sigurDesign durabil cu suprafata galvanizataComplet asamblat si gata de utilizareAc..
158,27 RON
Fără TVA:133,00 RON
Dispozitiv de gard electric pentru respingerea animalelor  (jder, caini,pisici etc.). Pentru lungimi de gard de pană la aprox. 1 km (fara vegetatie). Impulsuri de inaltă tensiune: max. 2400 V in cicluri de >1,2 sec.Consum de curent extrem de scăzut: Ø 0,008 A.- Pentru funcționare este&n..
243,95 RON
Fără TVA:205,00 RON
Pentru pașuni cu animale mai mari (de exemplu, cai) cu garduri cu o lungime de pana la aproximativ 5 km .Toate conexiunile sunt in interior, ceea ce inseamna ca sunt bine protejate (cablurile sunt directionate prin canale in interiorul carcasei).Protectie impotriva descarcarii profunde pentru bateri..
630,70 RON
Fără TVA:530,00 RON
Dispozitivul Kemo este destinat alungarii animalelor salbatice, cum ar fi vulpi, rozatoare , mistreti, cerbi, etc (din gradini, terenuri agricole, etc) datorita undelor de ultrasunete emise pe o frecventa de 21 KHZ, aceasta frecventa neafectand urechea umana.Aparatul Kemo FG015 functioneaza cu 4 bat..
345,10 RON
Fără TVA:290,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)