Este posibil să aveți la dispoziție o serie de remedii și soluții la domiciliu dacă doriți să încercați să scăpați singuri de șoarecii din casa sau apartament, fără niciun ajutor de la profesioniști:


  • Sigilarea tuturor orificiilor și fisurilor posibile care ar putea deveni intrări în pereții casei și în alte spații din casa ta 
  • Curățarea tuturor surselor de hrană posibile, fără a lăsa în urmă nicio firimitură de care șoarecii ar putea fi atrași
  • Depozitați toate alimentele pe care intenționați să le consumați corespunzător, în recipiente de plastic sau metal sigilate
  • Curățarea tuturor materialelor moi pe care un șoarece ar putea încerca să le folosească ca așternut (mai ales în timpul iernii, când vor căuta un loc cald pentru a face un cuib)
  • Folosirea unui dispozitiv profesional cu ultrasunete pentru a alunga soarecii din casa sau apartament


Prinderea este cea mai încercată metodă.

Dar să știți că, dacă ați prins un soarece, există șanse mari să nu fie singur și probabil că nu ați rezolvat problema pe deplin. „Șoarecii tind să călătorească împreună cu întreaga lor familie, precum și cu cei mai buni prieteni”. "Chiar dacă crezi că vezi același șoarece din nou și din nou - arată foarte asemănător - ai putea avea peste 20 de șoareci care trăiesc în cavitatea peretelui."

Cum scapi de șoarecii din pereți?

Vorbind despre cavitățile de perete. Vă sfătuim să nu folosiți momeala: riscați ca un soarece să consume otravă, să moară în perete, lăsându-vă un miros oribil .

Ultima metodă umană de a controla populația de șobolani de pe proprietatea dvs. Ultrasonic 500 - Ultrasonic 1200

Capcanele umane au crescut în popularitate, deoarece oamenii au căutat o metodă care să ofere o modalitate fiabilă de a elimina rapid și uman rozătoarele.

O soluție este Ultrasonic 1200  sau Ultrasonic 500  care  emite si unde sonore care pot patrunde prin peretele de rigips

Este cea mai eficientă metodă de eliminare a problemelor cu rozătoarele de până acum.


De unde știi când au dispărut toți șoarecii ?

Există câteva semne evidente că șoarecii au eliberat în cele din urmă proprietatea, inclusiv lipsa excrementelor și nu mai există zgomote de zgârieturi... . Puteți răspândi făină sau talc în zonele în care ați văzut șoareci pentru a testa dacă au dispărut (notă: trebuie să folosiți talc fără miros, deoarece șoarecii vor evita mirosul!). Dacă nu există nicio dovadă a amprentelor minuscule, ar trebui să nu aveți rozătoare.

Clientii  sunt sfatuiți sa cerceteze anumite marci înainte de a achiziționa un dispozitiv de respingere cu ultrasunete. 

Proprietarii de case care au probleme cu daunatori ar trebui sa se bazeze pe dispozitive Profesionale care detin Certificat de Calitate si  care îi poate ajuta sa scape de acesti daunatori.

Verificati producatorul inainte de a achizitiona aceste dispozitive.

Experienta in domeniu de peste 29 ani! 

COLAS SRL. din 1992, are rezultatele testelor științifice concludente ale produselor din gama ULTRASONIC  aprobări documentate care mărturisesc eficacitatea și fiabilitatea acestor dispozitive Nenumărați clienti, precum și companii, care mărturisesc beneficiile pe care ULTRASONIC le- a avut  în a-și scăpa casele, afacerile, fabricile, depozitele sau alte spații comerciale de șobolani și șoareci. "

 COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.