Colas srl
Cosul tau

Purificatoare de aer Ionizator EVO 2

® peste 30 de ani în cercetarea, fabricarea și comercializarea dispozitivelor.

Astăzi, produsele RADARCAN® sunt vândute și comercializate în peste 30 de țări din întreaga lume, inclusiv SUA și Japonia. 

PURIFICATORUL DE AER AUTO RADARCAN  imita efectul naturii creand o atmosfera proaspata, curata si confortabila, sanatoasa pentru organismul nostru. De asemenea, este ideal pentru persoanele alergice deoarece lupta impotriva acarienilor si reduce imediat simptomele. Dimensiunea sa mica devine cea mai compacta din lume. Ucide bacteriile, virusurile, alergenii si indeparteaza fumul de tigara, particulele cu nivel de PM2,5 si compusii organici volatili (COV).

Dispozitiv electromagnetic anticalcar, KEMO M101A Dispozitiv electromagnetic anticalcar, KEMO M101A
anticalcar
KEMO-M101A este un echipament de prevenire a depunerilor calcaroaseDe ce este importanta prevenirea depunerii calcarului?Buna functionare a multor electrocasnice si instalatii din casa depinde de calitatea apei, precum si de gradul de depunere a calcarului. De aceea, atat la nivel industrial, cat si..
138,04 RON
Fără TVA:116,00 RON
Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2 Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2
Ionizator EVO 2.0
Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2.0Te-ai gandit vreodata la aerul pe care il respiri in interiorul masinii tale?Poate nu stiai, dar este plin de substante nocive pentru organismul tau.  In acest spatiu este multa poluare a aerului, mirosuri neplacute, fum si gaze de ardere concentra..
119,00 RON
Fără TVA:100,00 RON
Stiati ca acarienii pot fi un factor in 60% din cazurile de astm? Acarienii sunt ceea ce produc faimoasele „alergii de praf“, Ofera un tratament de aer care elimina bacteriile din casa , oferind sanatatea mediului.Eficacitatea PURIFICATORULUI DE AER R-502  este testata la universitati si l..
178,50 RON
Fără TVA:150,00 RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)