Fiecare locuinta se confrunta cu o astfel de problema in fiecare an.

A sti cum sa sigilizi gaurile (cu cele mai bune materiale de utilizat) sau cum sa etansezi casa pentru a preveni patrunderea soarecilor poate fi cea mai eficienta modalitate de a te asigura ca nu suferi de efectele nefaste de a avea soareci în pereți sau de a roade cablurile electrice.

 

Este mai usor sa stii cum sa ții soarecii departe de casa decat sa scapi de acesti daunatori odata ce acestia au preluat controlul.

Pentru a va scuti de necazul unei infestari de soareci, toate aceste lucruri trebuie efectuate din timp pentru a va întreține în mod regulat exteriorul casei, astupand gaurile înainte ca soarecii sa poata intra în interior.

 

  1.     Scapa de dezordinea din curte: soarecilor le place dezordinea, iar daca exista gunoi în aer liber pe care ai neglijat sa il arunci, pentru soareci este o atracție perfecta pentru ei. Pentru a împiedica în mod eficient soarecii sa patrunda in casa, eliminarea dezordinei, cum ar fi cutiile vechi, sacii si alte resturi de langa casa dvs. este primul pas.
  2.     Eliminați orice sursa potențiala de apa: daca aveți un robinet de exterior, asigurați-va ca nu are scurgeri si ca aveți o modalitate de a întrerupe complet alimentarea cu apa. Acest lucru este valabil si pentru orice zona umeda din jurul casei.
  3.     Obțineți un capac etans pentru cosul de gunoi: gunoiul în aer liber atrage soarecii, iar atunci cand aveți un capac de gunoi slabit (care este amplasat convenabil langa marginea casei dvs., soarecii vor vedea un loc grozav pentru a trai.
  4.     Îndepartați materialele organice din jurul locuintei: frunzele care se aduna, iarba taiata si alte resturi pot atrage soarecii, mai ales daca se afla langa casa.
  5.     Folosiți dispozitive de descurajare în curtea dvs. si blocați toate punctele de intrare ale soarecilor: utilizarea unor dispozitive de descurajare sigure va poate ajuta sa stiți cum sa împiedicați soarecii sa patrunda in casa. Dar, va trebui sa stiți unde sa le plasați corect.

 

Odata cu venirea frigului soarecii încearca sa se mute în casele oamenilor, la caldura. Din pacate, mulți chiar reusesc.

Este important ca dispozitivele sa fie montate cel tarziu in luna august. Incepand cu luna septembrie rozatoarele vor cauta un loc unde sa se adaposteasca de venirea frigului.

 

Odata ajunsi în gospodarie, soarecii se înmulțesc cu rapiditate, astfel ca lupta în fața lor, de multe ori, este pierduta.

 

Montarea dispozitivului profesional Ultrasonic  poate tine la distanta soarecii si sobolanii.

Experienta in domeniu de peste 29 ani! 

COLAS SRL. din 1992, are rezultatele testelor științifice concludente ale produselor din gama ULTRASONIC  aprobări documentate care mărturisesc eficacitatea și fiabilitatea acestor dispozitive Nenumărați clienti, precum și companii, care mărturisesc beneficiile pe care ULTRASONIC le- a avut  în a-și scăpa casele, afacerile, fabricile, depozitele sau alte spații comerciale de șobolani și șoareci. "

 COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.