Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparat Profesional 300 mp

Aparat Profesional 300 mp
ACOPERA 300 m² Anti soareci si sobolani -17 %
Cu o experienta de peste 27 ani in comercializarea aparatelor cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Investind timp si energie inca din 1992
Dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.    
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații te rugăm să ne contactezi folosind datele de pe pagina de contact 

Share

Aparat Profesional 300 mp

Aparat cu ultrasunete folosit pentru a indeparta rozatoare: soareci, sobolani, dihori, etc... (suprafata de 300mp). Emite ultrasunete ce nu sunt percepute de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasari de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunetele ca pe un semnal de alarma (le irita auzul, sistemul nervos) si sunt obligate sa paraseasca acel spatiu. Alarma se foloseste si preventiv, pentru a nu patrunde rozatoare in anumite spatii. Aparatul nu necesita intretinere, are un consum neglijabil de energie.

Important! Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, marindu-se eficienta.

Date tehnice
- aparatul este format dintr-un transformator (220V - 22V c.c.) si un difuzor;
- tensiunea de alimentare: 220V / 50Hz;
- limite de frecventa emise: 20.000 - 35.000Hz;
- puterea sonora: >90Db;
- unghiul de propagare: 130grade;
- suprafata de emisie: maxim 300mp;
- transformator: 65 x 50 x 70mm;
- difuzorul: 80 x 80 x 70mm;
- greutate: 450gr.

Informatii generale
Aparat cu ultrasunete folosit pentru a indeparta rozatoare :soareci, sobolani, dihori, etc. (ptr suprafate de 300 mp). Ultrasunetele emise nu sunt percepute de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasarile de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunete ca pe un semnal de alarma, ( le irita auzul , sistemul nervos) si sunt obligate sa paraseasca acel spatiu, ocolind raza de actiune.Eficienta maxima a aparatului se constata dupa 10-15 zile de functionare continua.
Modul de functionare
Este necesar a se folosi o priza la 220V, respectindu-se regulile generale pentru aparatele electrice. Difuzorul trebuie pozitionat cu asigurarea unui spatiu liber pentru emitere. Functionarea aparatului este semnalizata de ledul rosu aflat pe fata difuzorului. Alarma este conceputa in primul rind pentru spatii inchise, dar poate fii folosita oriunde cu conditia sa se asigure sursa de alimentare si sa fie ferita de umezeala.

Alarma este superioara altor metode de combatere a rozatoarelor (otravuri,etc.), nu polueaza mediul,punerea in functiune nu necesita calificare, utilizarea in timp este nelimitata, nu necesita intretinere, consum minim de energie. Se poate utiliza si chiar se recomanda acolo unde nu se pot folosi otravuri : locuinte, magazii si depozite de alimente, brutarii, depozite de cereale, crescatorii de animale si pasari, etc.

Alarma se foloseste si preventiv pentru a nu patrunde rozatoare in anumite spatii. Pentru spatiile aglomerate se recomanda folosirea simultana a mai multor aparate, marindu-se astfel eficienta.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Produse certificate
Toate produsele detin Certificat de Calitate si Garantie
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Aparat Profesional ANTI SOARECI SI SOBOLANI 300 m²
Această ofertă se încheie în:
Zi
Ora
Min
Sec
226,10Lei
272,00Lei
Fără TVA: 190,00Lei