Colas srl
Cosul tau

Despre noi

Despre noi

S.C. COLAS S.R.L.

Este prima firma din Romania care comercializeaza din 1992 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor.

Experienta in domeniu de peste 29 ani! 

COLAS SRL. din 1992, are rezultatele testelor științifice concludente ale produselor din gama ULTRASONIC  aprobări documentate care mărturisesc eficacitatea și fiabilitatea acestor dispozitive Nenumărați clienti, precum și companii, care mărturisesc beneficiile pe care ULTRASONIC le- a avut  în a-și scăpa casele, afacerile, fabricile, depozitele sau alte spații comerciale de șobolani și șoareci. "

     Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E.        

In prezent ne mandrim cu peste 300 000 de clienti multumiti care folosesc dispozitivele Ultrasonic impotriva rozatoarelor.

     Obiectivul nostru este sa furnizam clientilor nostri dispozitive Profesionale. Am introdus noi tipuri de aparate pentru alungarea si indepartarea animalelor indezirabile (caini,pisici,pasari, soareci sobolani, cartite, insecte etc.) aparate ce se bazeaza pe tehnologii moderne si         care rezolva in mod uman si ecologic problemele cu animalele sau pasarile nedorite. Multe firme din diferite domenii de activitate (agricultura, industria farmaceutica, comert, morarit si panificatie, industria carnii, abatoare, spitale, depozite mari sau mici, etc.) utilizeaza             produsele noastre dar si multe gospodarii sau locuinte.

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Avantajele utilizarii acestor aparate:

  • sunt ecologice;
  • nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
  • nu necesita alte materiale consumabile; au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 5 ani;
  • consum neglijabil de energie electrica;
  • pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii

COLAS SRL

CIF: RO 1816903

Reg. Com.: J35 / 141 / 27.01.1992

Banca Comerciala Romana (BCR)

RO32 RNCB 0249 0492 9897 0001