Colas srl
Cosul tau

Purificator de Aer Radarcan R-502 tehnologie INSonuerit 6.0 and ION.EVO 1.0

Purificator de Aer Radarcan R-502 tehnologie INSonuerit 6.0 and ION.EVO 1.0

Stiati ca acarienii pot fi un factor in 60% din cazurile de astm? Acarienii sunt ceea ce produc faimoasele „alergii de praf“, Ofera un tratament de aer care elimina bacteriile din casa , oferind sanatatea mediului.

Eficacitatea PURIFICATORULUI DE AER R-502  este testata la universitati si laboratoare independente impotriva prafului Dust Mite (Dermatophagoides farinae).

Toate intr-un design de dimensiuni mici si compact.


IDEAL PENTRU PERSOANE ALERGICE LA PRAF.

Ucide bacteriile, virusurile, alergenii si indeparteaza fumul de tigara, particulele cu nivel de PM2,5 si compusii organici volatili (COV).

FARA OZON SI ELIBERARE MARE DE IONI: 20.000.000 de ioni/cm3.

ZERO PRODUSE CHIMICE. INODOR. 100% ELECTRONIC SI SIGUR.

POTRIVIT PENTRU BEBELUSI

EFICACITATE INALTA DOVEDITA IN LABORATOARE.

PANA la 5 ANI GARANTIE.

PROIECTAT SI FABRICAT IN SPANIA.

CUM FUNCTIONEAZA? - TEHNOLOGII INSONUERIT 6.0 SI ION.EVO 1.0

Alergia cunoscuta sub numele de „alergie la praf” este cauzata de depunerea proaspata a acarienilor si este principala cauza a astmului alergic (inflamatia bronhiilor) si a rinitei alergice (inflamatia mucoasei nazale). IN Sonuerit 6.0 ofera o solutie tehnica pentru „alergia la praf” in doua moduri:

Interactiunea pe care o exercita asupra acarienilor le modifica in mod direct ciclul biologic.

Modifica comportamentul reproductiv al acarienilor, reducand depunerea oualor.

ION .EVO 1.0 

Mediile umede, in care predomina existenta ionilor (cationi) incarcati pozitiv, favorizeaza aparitia si dezvoltarea acarienilor generatori de „alergie la praf”. ION .EVO 1.0  elibereaza ioni incarcati negativ (anioni), contracareaza excesul de sarcina pozitiva si contribuie la reducerea umiditatii relative a mediului. In acest fel, se genereaza un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea acarienilor si pe de alta parte contribuie la deshidratarea fecalelor, scazand si tendinta la alergie.

ION .EVO 1.0 TECH PENTRU PURIFICAREA AERULUI

Care este responsabil pentru imbunatatirea calitatii aerului din interiorul casei. Atmosfera din interiorul cladirilor, unde ne petrecem o mare parte a timpului, este plina de ioni pozitivi (nocivi) (numiti cationi) produsi de poluare, fum si tot felul de deseuri, fiind o sursa de probleme precum astmul, oboseala, durerile de cap si mediu de povara.

Functionarea sa se bazeaza pe eliberarea unei cantitati mari de anioni (ioni incarcati negativ) pentru a echilibra ionii pozitivi (daunatori) din mediu si astfel ne ofera confort  si contribuie la imbunatatirea calitatii aerului, crescand oxigenarea plamanilor si decongestionand. sistemul respirator.

Este certificat pentru reducerea coloniilor de bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus si Pseudomonas aeruginosa. Evita sursele de infectie si creeaza un mediu confortabil, proaspat, curat si placut.

Eficacitatea MITE Repeller AND AIR Purifier  este testat la universitati si laboratoare independente impotriva prafului Mite ( Dermatophagoides farinae ).

_____

CUM SA-L FOLOSEASCA? LASATI-L CONECTAT IMBUNATATIND CALITATEA AERULUI

RADARCAN MITE Repeller SI AER PURIFICATOR este proiectat pentru utilizarea in interior. Pentru o functionare corecta, trebuie sa il conectati la o priza.

Pentru a asigura o functionare corecta, este important sa nu obstructionati partea frontala a dispozitivului si sa nu-l focalizati direct pe o fereastra pentru a dispersa corect ultrasunetele in intreaga camera.

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa-l lasi conectat 24 de ore pe zi, imbunatatind calitatea aerului din casa ta.

SPECIFICATII TEHNICE

MODEL: R-502

TEHNOLOGIE:  IN SONY 6.0 si  ION. Evo  1.0

UTILIZARE  :  interior

ACOPERIRE MAXIMA:  25 m2 / 269 sq. ft.

SURSA DE ALIMENTARE: 110 / 230 V AC

CONSUM DE ENERGIE: 0,40 / 2 W

ION RELEASE: 20.000.000 ions/cm3

ELIMINA PARTICILE: 0,1 microni

ELIBERARE DE OZON: ≤  0,00 ppm

DIMENSIUNI:  190 x 131 x 95 (mm)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: Purificator de Aer Radarcan R-502
178,50 RON
Fără TVA: 150,00 RON