Colas srl
Cosul tau

Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2

Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2

Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2.0

Te-ai gandit vreodata la aerul pe care il respiri in interiorul masinii tale?

Poate nu stiai, dar este plin de substante nocive pentru organismul tau.  In acest spatiu este multa poluare a aerului, mirosuri neplacute, fum si gaze de ardere concentrate.

Pentru a reduce acest efect, PURIFICATORUL DE AER AUTO imita efectul naturii creand o atmosfera proaspata, curata si confortabila, sanatoasa pentru organismul nostru. De asemenea, este ideal pentru persoanele alergice deoarece lupta impotriva acarienilor si reduce imediat simptomele. Dimensiunea sa mica devine cea mai compacta din lume. Ucide bacteriile, virusuri, alergenii si indeparteaza fumul de tigara, particulele cu nivel de PM2,5 si compusii organici volatili (COV). IDEAL PENTRU PERSOANE ALERGICE LA PRAF. OBTINETI O REDUCERE IMMEDIATA A SIMPTOMELOR. ELIBERARE DE OZON ≤0,05 PPM SI ELIBERARE DE IONI MAI MARE: 2.000.000 de ioni/cm3.

ZERO PRODUSE CHIMICE. INODOR. 100% ELECTRONIC SI SIGUR.

 - EFICACITATE INALTA DOVEDITA IN LABORATOARE. IN CONFORMITATE CU DIRECTIVELE OSHA SI UE. PROIECTAT SI FABRICAT IN SPANIA.


CUM FUNCTIONEAZA? - TEHNOLOGIA ION.EVO 2.0

 • ION .EVO 2.0 TECH PENTRU PURIFICAREA AERULUI
  • PURIFICATORUL DE AER AUTO foloseste tehnologia ION .EVO 2.0 , conceputa pentru a contracara mediul nociv din interiorul masinii, cu aer viziat din fumul de priza, mirosul de animale de companie, plasticul auto si o multime de mirosuri care sunt o sursa de probleme precum astmul, oboseala, durerile de cap. Functionarea sa se bazeaza pe eliberarea unei cantitati mari de anioni (ioni incarcati negativ) si a unei cantitati mici de ozon, echilibrand mediul nociv si eliminand mirosurile, fumul si bacteriile. functioneaza imitand efectul naturii generand o atmosfera asemanatoare cu cea pe care o simtim cand suntem langa o cascada sau dupa o furtuna: proaspata, curata, sanatoasa si buna .
  • Este certificat pentru a reduce coloniile de bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, pentru a evita sursele de infectie si pentru a favoriza mediile confortabile si placute.
 • ION .EVO 2.0 TECH SI PENTRU LUPTA CU ACAARII.
  • Alergia cunoscuta sub numele de „alergie la praf” este cauzata de depunerea proaspata a acarienilor si este principala cauza a astmului alergic (inflamatia bronhiilor) si a rinitei alergice (inflamatia mucoasei nazale)
  • Mediile umede, in care predomina existenta ionilor (cationi) incarcati pozitiv, favorizeaza aparitia si dezvoltarea acarienilor generatori de „alergie la praf”. ION .EVO 2.0 elibereaza anioni (ioni incarcati negativ), contracareaza excesul de sarcina pozitiva si contribuie la reducerea umiditatii relative a mediului. In acest fel, se genereaza un mediu nefavorabil pentru dezvoltarea acarienilor .
  • Reduce imediat simptomele alergice si contribuie la imbunatatirea calitatii aerului, sporind oxigenarea plamanilor nostri si decongestionand sistemul respirator.

_____

CUM SA-L FOLOSIM? CONECTATI LA PRIZA AUTO

PURIFICATORUL DE AER AUTO RADARCAN a fost proiectat pentru a-l conecta la priza de 12 V auto. Odata conectat, ledul se aprinde si arata ca functioneaza si calitatea aerului din interiorul masinii tale va incepe sa se imbunatateasca.

_____

BENEFICII

Spre deosebire de alte produse, PURIFICATORUL DE AER AUTO RADARCAN este proiectat fara nici un produs chimic sau odorizant. Nu elibereaza mirosuri, ci le elimina, ajungand sa respiri un aer mai curat si proaspat tot timpul petrecut in masina.

Este o solutie 100% sigura si inofensiva, cu un design minimalist, realizata in UE sub standarde stricte de calitate, oferind cel mai bun tratament al aerului pentru masina dumneavoastra.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
 • Stock: In Stock
 • Model: Purificator Aer Auto Radarcan Ionizator EVO 2
119,00 RON
Fără TVA: 100,00 RON