Colas srl
Cosul tau

ULTRASONIC – DUAL POWER

ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER
ULTRASONIC – DUAL POWER

Bazat pe experiența de ani de cercetări de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, jderi, gandaci, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunatori si ii obliga sa paraseasca suprafata de actiune. Noutatea acestui tip de aparat consta in functionarea alternativa si variabila precum si alimentarea de la doua baterii alcalina de 9 V.


  Se poate monta si intre peretii de rigips !    


       Aparatul este recomandat pentru locurile fara curent electric, cabane, locuri izolate, autovehicole, masini agricole,etc. Dispozitivul este proiectat sa emita frecventa pina la 26000Hz timp de 0,3 secunde apoi 4 secunde pauza si asa mai departe. Intensitatea si frecventa variabila a ultrasunetelor ataca sistemul nervos si auditiv al rozatoarelor sau insectelor care renunta si vor evita pe viitor acest spatiu.

Eficienta aparatului se poate constata dupa 2 saptamini iar maximul dupa aproximativ 4 saptamini de utilizare continua. Pentru a preveni intoarcerea daunatorilor este indicat sa functioneze non stop. Este recomandat sa instalati in fiecare incapere un aparat


       ULTRASONIC PELL REPELLER emite o frecvență directă de 25.000 Hz la 26.000 Hz timp de 0.3 secunde la fiecare 4 secunde intermitent. Acesta va afecta dăunătorii și nu se vor obisnui niciodată cu semnalul emis de ULTRASONIC PEST REPELLER. De exemplu, ceasul bate o dată la fiecare secundă, oamenii se vor obișnui cu asta după un anumit timp, Presupunând că bate o dată la fiecare 4 secunde, vă va face probleme după odihnă de 4 secunde. Pentru acești dăunători, auzul sonor ultrasonic timp de 0,3 secunde după fiecare odihnă de 4 secunde va ataca puternic sistemul lor auditiv și nervos. Dăunătorii nu se vor obișnui niciodată, si vor parasi acel loc.


Impulsul produs de ULTRASONIC PEST Controller : 


    


INSTALAREA BATERIEI:

1. Scoateți carcasa inferioară ca cea de mai jos, răsuciți-o în sens invers acelor de ceasornic.

2. Montati cele  2 baterii de 9V   


și puneți bateria în poziția corectă.

3. Răsuciți-o în sensul acelor de ceasornic până când este blocată.

4. Indicatorul luminos va clipi la fiecare 4 secunde pentru a vă informa că unitatea funcționează corect


DUAL POWER utilizează 2 baterii de 9V baterie. Durata de viață a bateriei ar trebui să dureze intre 6-8 luni pentru o funcționare continuă de 24 de ore. 


ULTRASONIC PEST REPELLER poate fi instalat în orice loc


Specificatii :


Intervalul de frecvență: 25.000 Hz până la 26.000 Hz

Acopera pana la : 220 mp

Alimentare: baterie 9V DC X 2Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER
147,00 RON
Fără TVA: 123,53 RON