Știi când să apelezi un profesionist - și ce anume să ceri ?

Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?

Sigur aveți mai mult de unul, caută aceleași lucruri : mâncare, apă și adăpost”, "Au ajuns atât de bine să trăiască cu oamenii...când aveti unul, alții își vor găsi drumul spre locuinta dvs. În plus, se înmulțesc foarte repede.

Ce remediu poți folosi pentru a scăpa de șoareci?

Am văzut tot felul de idei respingătoare de bricolaj (inclusiv spray-uri cu mentă, bumbac înmuiate în ulei și piper...), dar poate doriți să omiteți remediile casnice. „Nu există nici o știință sau dovezi în spatele vreunei dintre aceste metode”. "Și din nou, șoarecii sunt atât de obișnuiți să trăiască cu oamenii, acele mirosuri si soluții nu sunt respingătoare pentru șoareci."


Deci cum scapi de șoareci?

Iată ce trebuie să faceți pentru a elimina acești micuți îngrijorători - cât mai rapid și fără durere.

Găsiți punctul lor de intrare.

Înainte de a pune aparatele cu ultrasunete, faceți o mică activitate de detectiv. „Dă-ți seama de unde provin. Determinați unde locuiesc și construiesc cuiburi. După ce ați găsit aceste locuri, setați-vă aparatele în jurul acestor zone. Desigur, puteti discuta cu specialiștii noștri și vor putea să stabilească exact unde să montați dispozitivele și de cate veți avea nevoie.

Achiziționați doar dispozitive Profesionale care au rezultate dovedite!

Suntem mândri că suntem prima firma din Romania care comercializeaza din anul 1992 aparate Profesionale cu ultrasunete impotriva rozatoarelor! ,


COLAS SRL este numele de încredere


Avem peste 27 de ani de experiență și am ajutat mii de clienti sa scape de problemele cu dăunătorii.


Menținem în mod constant o abordare sigură, eficientă și de calitate a fiecărui serviciu oferit.    Suntem experți in domeniu cu o experiență de peste 27 de ani in combaterea daunatorilor. Suntem lider în industrie, folosind cele mai bune tehnologii pentru eliminarea daunatorilor. Dacă aveți o problemă cu soarecii, sobolanii, cartitele, pasarile daunatoare... contactați-ne !