Colas srl
Cosul tau

Dispozitivul TickLess Pet Anti căpușe și purici

Dispozitivul TickLess Pet Anti căpușe și purici

Acest mic produs electronic, sub formă de pandantiv care trebuie atașat la zgarda, este soluția ideală pentru a ține căpușele și puricii departe de câini și pisici, într-un mod total ecologic și fără contraindicații de niciun fel.

Complet netoxic, TickLess Pet nu eliberează substanțe chimice și nici mirosuri, dar funcționează prin emiterea unei serii de impulsuri ultrasunete inofensive și imperceptibile atât pentru persoane, cât și pentru animale, dar care deranjează căpușele și puricii, respingându-le de la animalele de companie și ținându-le departe. (prevenire).

Utilizare:

Scoateți clapeta de plastic pentru a conecta bateria cu litiu deja prezentă (nu se poate înlocui). Patru blițuri arată că dispozitivul este pornit. După conectare, durata de viață a bateriei este de aproximativ un an. Pentru a vedea dacă TickLess Pet funcționează în continuare, apăsați butonul și verificați dacă lumina luminează intermitent. Introduceți TickLess Pet pe guler cu partea laterală cu fante spre interior, în direcția corpului animalului. 

Parametri tehnici

Oferă o protecție de până la 1 metru. Emite unde sonore de înaltă frecvență la 40.000 Hz, inaudibile pentru oameni și animale de companie. Undele sonore constante care lovesc corpul căpușei, le resping.

Complet testat și dovedit că funcționează în condițiile UE. Testat de Universitatea din Milano Facultatea de Parazitologie și Medicină Veterinară,


- dovedit științific - protecție pe tot parcursul sezonului - soluție preventivă

-94% eficiență împotriva căpușelor 

- fără substanțe chimice

- autonomie de 1,5 m

- fără mirosuri și parfumuri

- sigur de utilizat chiar și pentru animalele de companie tinere, vârstnice, bolnave


Universitatea de Stat Paolista, St Paul, Brazilia Testat pentru conformitatea electromagnetică și presiunea acustică.

Material: Carcasa exterioară este din plastic, în interior este o baterie cu litiu, electronică


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: TickLess Pet
119,00 RON
Fără TVA: 100,00 RON