Colas srl
Cosul tau

Dispozitiv Tickless cu ultrasunete impotriva capuselor

Dispozitiv Tickless cu ultrasunete impotriva capuselor

Aparat TICKLESS cu ultrasunet împotriva căpușelor și puricilor.

Vă va ajuta să le îndepărtați într-un mod igenic și sigur.

Tehnologia TICKLESS® a fost supusă unor teste riguroase și a fost dovedită eficientă printr-un studiu clinic efectuat la Laboratorul Școlii de Microbiologie Medicală Veterinară și de Boli Infecțioase de la Universitatea din Camerino, Italia. Universitatea de Stat Paolista, St Paul, Brazilia Testat pentru conformitatea electromagnetică și presiunea acustică.


Complet testat și dovedit că funcționează în condițiile UE.

TICKLESS Human este soluția ideală pentru a ține căpușele în timpul activităților în aer liber, precum drumeții, grădinărit, vânătoare sau camping.

TickLess Adult trebuie atașat la îmbrăcăminte cu ajutorul clemei încorporate sau a unei curele trecute prin găurile furnizate, având grijă să nu obstrucționeze grila de emisie cu ultrasunete.

- Fără substanțe chimice

- Raza de 3 m

- Fara mirosuri si parfumuri

- Sigur de utilizat pentru toată lumea

- Dovedit științific

- Pprotecție pe tot parcursul sezonului

- Soluție preventivă

Complet non-toxic, nu se elibereaza niciun fel de substanță chimică și fără miros, dar functionează prin emiterea unei serii de impulsuri cu ultrasunete, care sunt inofensive și imperceptibile pentru persoane și animale, dar care tulbură căpușele, menținându-le departe sau forțându-le să părăsească zona persoanei.

Adult TickLess trebuie să fie atașat la haină cu clipul încorporat .

Raza de actiune este aproximativ 3 metri.

Produsul a fost inventat în Italia în 1992 și de atunci este partenerul ideal pentru întreaga familie pentru a le preveni boala Lyme și meningita cauzată de căpușe.

Mod de utilizare: 

Scoateți clapeta de plastic pentru a conecta bateria cu litiu deja prezentă (nu se poate înlocui). Apăsați butonul pentru a porni sau opri dispozitivul. Patru blițuri verzi scurte arată că dispozitivul este pornit și un singur bliț roșu lung arată că este oprit. Când dispozitivul funcționează, lumina clipește la fiecare 5 minute. După 8 ore dispozitivul se oprește automat.. Nu puneți dispozitivul într-un buzunar sau într-o pungă, deoarece acest lucru va obstrucționa undele ultrasonice emise. La temperaturi normale, dispozitivul poate ține căpușele la distanță pentru aproximativ 3000 de ore.

Activarea produsului este semnalizat de 4 lumini consecutive. Funcționarea produsului se poate verifica prin apăsarea butonului, dacă se aprinde lumina roșie, atunci produsul funcționează. 

Câteva informații suplimentare referitoare la folosirea produsului:

- partea grilată a produsului trebuie verificat în mod repetat, și dacă este nevoie îndepărtați murdăria sau praful din drumul ultrasunetelor

- după contactul cu apa, aparatul nu funcționează temporar, dar după ce se usucă oferă din nou protecție (nu este impermeabil, dar este rezistent la apă în cantitate mică - nu se recomandă scăldatul cu acest aparat)

Material:

Carcasa exterioară este din plastic, în interior este o baterie cu litiu, electronică

Culoare: VerdeSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: TICKLESS Human
130,90 RON
Fără TVA: 110,00 RON