Colas srl
Cosul tau

Dispozitiv electromagnetic anticalcar, KEMO M101A

Dispozitiv electromagnetic anticalcar, KEMO M101A

KEMO-M101A este un echipament de prevenire a depunerilor calcaroase

De ce este importanta prevenirea depunerii calcarului?

Buna functionare a multor electrocasnice si instalatii din casa depinde de calitatea apei, precum si de gradul de depunere a calcarului. De aceea, atat la nivel industrial, cat si casnic, se pot folosi dedurizatoare volumetrice, variante fara sare cu tehnologie TAC, dispozitive electronice anticalcar sau filtre magnetice anticalcar.


Ce sunt dispozitivele electronice anticalcar si cum functioneaza?

Acestea sunt dispozitive electronice care produc campuri electromagnetice prin emiterea de impulsuri (asemanator dar mult mai puternic comparativ cu un filtru magnetic anticalcar). Forma si structura ionilor de calciu si magneziu sunt modificate de acest camp electromagnetic. Acesti ioni, responsabili de dezvoltarea calcarului, nu mai au potentialul de a depune si de a crea cruste calcaroase in noua structura.


Care sunt avantajele oferite de un dispozitiv electronic anticalcar?

In primul rand, nu sunt necesare consumabile suplimentare pentru buna functionare a unui sistem de dedurizare a apei. Apoi, daca nu ai la dispozitie un spatiu generos, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca acest dispozitiv nu este voluminos. De asemenea, este usor de instalat si nu are nevoie de modificari de amplasare sau reglare, astfel nefiind necesara interventia unor persoane specializate.


Dispozitivul electromagnetic anticalcar KEMO-M101A - genereaza un camp electromagnetic in zona unde este instalat pe conducta, avand ca efect magnetizarea particulelor de calcar din apa. Acestea nu vor mai adera la peretii tevilor prin care trece apa, iar particulele care au facut deja aderenta se vor desprinde.

Bobinele trebuie infasurate in sens opus una fata de cealalta.


  Caracteristici:

 - Alimentare: 6 - 15 V/DC (adaptor neinlcus in colet) Este necesar cablul de alimentare: 6-15 V / DC cu mufa jack de 3,5

 - Consum curent: < 130 mA

 - Frecventa: < 2000 Hz

 - Se foloseste pentru tevi din: cupru, plastic, otel, cu diametrul  8 - 80 mm

 - Capacitate/ debit maxim 5000 l/h

 - Dimensiuni: 72 x 50 x 28 mm

  Fișă tehnică (pdf)

GARANTIE 24 LUNI

Producator: Kemo (Germania)Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: KEMO-M101A
138,04 RON
Fără TVA: 116,00 RON