Colas srl
Cosul tau

Aparat Profesional Impotriva șoarecilor, șobolanilor, jderilor și pârșilor VADALARM 1000

Aparat Profesional Impotriva șoarecilor, șobolanilor, jderilor și pârșilor VADALARM 1000

Aparatul emite ultrasunete care alunga de pe o suprafata de 1000 m² : soareci, sobolani, dihori, parsi.

Nu cauzează nici o poluare a mediului și consumul său de energie este minim. Poate fi folosit pentru o perioadă nelimitată de timp fără a fi nevoie de întreținere.

Instalarea nu necesită abilități speciale.

Nu are efecte dăunătoare asupra oamenilor și animalelor domestice.

Alarma noastră oferă protecție pe o suprafață de 1000 , astfel că se poate folosi în garaje, locuințe, pivnițe, poduri și depozite pentru cereale!

Emite ultrasunete pe frecvențe cuprinse între 18 - 30 kHz, care sunt generate aleatoriu, astfel că rozătoarele nu se vor obișnui cu ele.

Aparat Profesional Anti pisici, caini, jderi, șobolani, șoareci, vulpiEmite ultrasunete  într- un unghi de 120 de grade.

Amplasati aparatul in zona pe care doriti sa o protejati,  fara insa a-l ascunde in spatele unor obiecte de mobilier sau corpuri solide !Ultrasunetele nu trec prin ziduri, pereti. Cand ultrasunetele se lovesc de un obiect, acestea se vor dispersa si raspandi in jurul obiectului.     


- rozătoarele intră adesea în compartimentul motorului sau sub mașină în căutare de protecție și căldură . În timpul unei astfel de acțiuni nocturne, cablurile și conductele sunt roase


Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mâncare, apă, căldură și adăpost. Nu lăsați și bucătăria să se transforme într-un câmp de luptă.

Dispozitivul este izolat în totalitate, astfel rezistă atât căldurii cât și precipitațiilor. Funcționează de la -15 până la 50°C.

Efectul maxim este atins după 15 zile de functionare continua

Dacă nu ești mulțumit, poți returna produsul cumpărat în 30 de zile!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: Stoc epuizat
  • Model: Vadalarm 1000
276,08 RON
Fără TVA: 232,00 RON