Colas srl
Cosul tau

Dispozitiv anti cartite si soareci de camp KEMO cu vibratii agresive

Dispozitiv anti cartite si soareci de camp KEMO cu vibratii agresive

Kemo M069N este un aparat folosit impotriva cartitelor si altor animale asemanatoare subterane: chitcani,soareci de camp care produc pagube in gradini. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi,sere,livezi,etc.

Vibratiile emise de aparat provoaca disconfort si neliniste pentru cartite si alte animale asemanatoare (chitcani,soareci de camp,etc.) care in final sunt nevoite sa paraseasca suprafata de actiune a aparatului(aproximativ 1000mp). 


Rozatoarele subterane au simtul olfactil si tactil foarte dezvoltat percepand foarte bine vibratiile solului. Aparatul anticartite Kemo foloseste aceste vibratii pentru a le indeparta.


Dispozitivul produce la intervale scurte de timp oscilatii agresive si seismice, acestea propagandu-se in sol. Aceste vibratii sunt percepute de catre cartite si alte rozatoare subterane chitcani,soareci de camp, determinandu-le sa paraseasca zona acoperita de aparat, zona care poate ajunge pana la 1000 mp.

Aceasta suprafata poate fi afectata insa de conditiile solului: un teren umed sau mlastinos nu are aceleasi proprietati ca unul uscat sau bine compactat, ce propaga undele mai bine decat cel umed.  

Instalare aparat Kemo M069N:

Dispozitivul anti cartita Kemo se ingroapa in apropierea sau chiar direct in musuroiul facut de cartite la o adancime de 10-30 cm, acesta alimentandu-se cu ajutorul unui adaptor de 9V, neinclus in pachet. 

Mufa alimentatorului este una de 3.5 mm, acesta gasindu-se in orice magazin de specialitate. Nu recomandam alimentarea aparatului la o baterie auto, deoarece dispozitivul impotriva cartitelor consuma mai mult de 100 mA, terminand-o foarte rapid (alimentarea la o baterie auto de 12V se face cu ajutorul unui convertor).

Specificatii tehnice: 

Lungime cablu: 1 940 mm

Tensiune: 9 V

Consum: 100 mA

Dimensiuni: 7.2 x 5 x 3.5 cm

Aria de actiune: aprox. 1 000 mp

Greutate: 120 g

  Fișă tehnică (pdf)

Alte informatii:

Garantie : 24 luni

Producator: Kemo (Germania)

Dispozitiv anti cartite si soareci de camp KEMO cu vibratii agresive


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: Stoc epuizat
  • Model: M069N
136,85 RON
Fără TVA: 115,00 RON