Colas srl
Cosul tau

Dispozitiv impotriva jderilor Kemo M157

Dispozitiv impotriva jderilor Kemo M157

Aparatul anti-jder, produce un semnal acustic cu o frecventa de 12 kHz la intervale de cate 10 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecventa foarte mare este perceputa de jderi (rozatoare) ca fiind deranjanta si foarte neplacuta si astfel vor evita vehiculul respectiv.


Kemo M157 genereaza un sunet de inalta frecventa, aproape neaudibil pentru oameni, dar foarte enervant pentru jderi, soareci, sobolani si dihori, care ii tine pe acestia la distanta de masina dvs. Aparatul este conceput pentru a fi integrat in vehicule la o sursa de alimentare de 12V (baterie de masina). Produsul genereaza ultrasunete pulsatile, extrem de puternice, avand o frecventa de 12 kHz, si o putere acustica de circa 85 dB, timp de 10 secunda apoi are 10 secunde pauza.


Cum functioneaza:

Dispozitivul se monteaza in compartimentul motor al masinii, intr-un loc in care este ferit de stropi de apa. 

Daca vreti sa folositi aparatul contra soareacilor trebuie sa-l montati in compartimentul motorului. Pentru o instalare corecta aveti grija ca in fata difuzorului sa fie cat mai mult spatiu liber, astfel incat ultrasunetele sa se propage  pe o suprafata cat mai mare in compartimentul motorului.

Daca masina dvs. a mai fost vizitata de jderi, atunci au ramas mirosurile pentru ca acestia si-au marcat teritoriul. Aceste mirosuri trebuie neaparat indepartate inainte de montajul aparatului anti-jderi. Acest lucru se poate face cel mai bine printr-o spalare temenica a motorului. In afara de acesta, animalele isi lasa mirosurile sub masina, de ex locul de parcare. Se recomanda sa indepartati aceste urme cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da jderului ocazia de a-si apara teritoriul.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 11-15 V/DC

Consum: 1,2 mA (± 20 %)

Frecventa: 12 kHz (± 10 %)

Putere sonora: max. 85 dB (± 25 %)

Temperatura de functionare:  -25 - +70 °C

Dimensiuni: 9.1 x 5 x 2.8 cm

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator Kemo Germania.

  Fișă tehnică (pdf)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: In Stock
  • Model: Kemo M157
130,90 RON
Fără TVA: 110,00 RON