Categorii Produse
Cosul tău

Aparate impotriva soarecilor si sobolanilor

Model: Antirozatoare cu unde electromagnetice PR 220.1
Aparatul antirozatoare PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand rozatoarele ascunse in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu ..
76,00Lei
Model: Antirozatoare PR500.3,
  Solutie  Ecologica & Eficienta Protejeaza o suprafata de 220mpFara Chimicale! Fara Substante Toxice! CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul electronic Pest X Repel PR500.3, emite ultrasunete si unde electromagnetice agresive in intervalul 15 KHZ-36KHZ, la o intensitate a s..
110,00Lei
Model: Aparat Anti soareci Auto cu ultrasunete Pest X Repel
Pest X Repel- Aparat auto cu ultrasunete anti-soareci-sobolaniAparatul cu ultrasunete este recomandat pentru a tine la distanta rozatoarele de masini, camioane, vehicule, barci. Unitatea genereaza ultrasunete, de la frecvente joase la ridicate, pentru a acoperi o arie cat mai vasta de daunatori.MONT..
84,00Lei
Aparat impotriva daunatorilor AC200
ACOPERA PANA LA 200 MP
Model: Aparat impotriva daunatorilor AC200
Aparat modern ce se bazeaza pe ultimele cercetari privind modul de viata al daunatorilor( soareci, gandaci, purici, furnici, etc.) Aparatul emite ultrasunetele in frecventa variabila ce provoaca dureri si disconfort daunatorilor, si determina parasirea ariei de actiune. Intensitatea si frecv..
89,00Lei
Model: Aparat protectia autovehiculelor impotriva rozatoarelor - M094
Dispozitivul anti rozatoare este special conceput pentru protectia autovehiculului dumneavoastra. Pozitionarea fixa a unui dispozitiv pentru alungat rozatoarele, soarecii, sobolanii in spatiul destinat motorului nu este intotdeauna suficienta. Plasati aceste difuzoare in locuri diferite pentru o efi..
110,00Lei
Model: Spray protectie cabluri impotriva soarecilor, sobolanilor
 Spray de protectie impotriva rozatoarelor este un amestec special de substante aromatice pentru protectia componentelor din plastic si din cauciuc de pe vehicul impotriva daunelor provocate de rozatoare. Amestecul de substante aromatice nu dauneaza mediului inconjurator sau animalelor. Co..
65,00Lei
ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER
DISPOZITIV NOU 2019
Model: ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER
Bazat pe experiența de ani și cercetările de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunatori si ii ob..
60,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)