Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparate impotriva soarecilor si sobolanilor

ANTI-Soareci-Sobolani-Insecte -ULTRASONIC – DUAL POWER ANTI-Soareci-Sobolani-Insecte -ULTRASONIC – DUAL POWER
ACOPERA 220 m² Se poate monta si intre peretii de rigips ! frecventa variabila -15 %
Model: ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER
Bazat pe experiența de ani de cercetări de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, jderi, gandaci, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunat..
124,95Lei 147,00Lei
Fără TVA:105,00Lei
Model: Antirozatoare cu unde electromagnetice PR 220.1
Aparatul antirozatoare PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand rozatoarele ascunse in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu ..
124,95Lei
Fără TVA:105,00Lei
Antirozatoare PR500.3, emite ultrasunete si unde electromagnetice
ACOPERA 220 m² Anti soareci si sobolani
Model: Antirozatoare PR500.3,
  Solutie  Ecologica & Eficienta Protejeaza o suprafata de 220mpFara Chimicale! Fara Substante Toxice! CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul electronic Pest X Repel PR500.3, emite ultrasunete si unde electromagnetice agresive in intervalul 15 KHZ-36KHZ, la o intensitate a s..
130,90Lei
Fără TVA:110,00Lei
Aparat Anti soareci Auto cu ultrasunete Pest X Repel Aparat Anti soareci Auto cu ultrasunete Pest X Repel
Anti soareci si sobolani
Model: Aparat Anti soareci Auto cu ultrasunete Pest X Repel
Pest X Repel- Aparat auto cu ultrasunete anti-soareci-sobolaniAparatul cu ultrasunete este recomandat pentru a tine la distanta rozatoarele de masini, camioane, vehicule, barci. Unitatea genereaza ultrasunete, de la frecvente joase la ridicate, pentru a acoperi o arie cat mai vasta de daunatori.MONT..
99,96Lei
Fără TVA:84,00Lei
Aparat impotriva daunatorilor AC200
ACOPERA 200 m² Anti soareci si sobolani
Model: Aparat impotriva daunatorilor AC200
Aparat modern ce se bazeaza pe ultimele cercetari privind modul de viata al daunatorilor( soareci, gandaci, purici, furnici, etc.) Aparatul emite ultrasunetele in frecventa variabila ce provoaca dureri si disconfort daunatorilor, si determina parasirea ariei de actiune. Intensitatea si frecv..
124,95Lei
Fără TVA:105,00Lei
Aparat ultrasunete cu 4 boxe pentru protectia autovehiculelor impotriva rozatoarelor - M094 Aparat ultrasunete cu 4 boxe pentru protectia autovehiculelor impotriva rozatoarelor - M094
Anti soareci si sobolani
Model: Aparat protectia autovehiculelor impotriva rozatoarelor - M094
Dispozitivul anti rozatoare este special conceput pentru protectia autovehiculului dumneavoastra. Pozitionarea fixa a unui dispozitiv pentru alungat rozatoarele, soarecii, sobolanii in spatiul destinat motorului nu este intotdeauna suficienta. Plasati aceste difuzoare in locuri diferite pentru o efi..
130,90Lei
Fără TVA:110,00Lei
Model: Spray protectie cabluri impotriva soarecilor, sobolanilor
 Spray de protectie impotriva rozatoarelor este un amestec special de substante aromatice pentru protectia componentelor din plastic si din cauciuc de pe vehicul impotriva daunelor provocate de rozatoare. Amestecul de substante aromatice nu dauneaza mediului inconjurator sau animalelor. Co..
77,35Lei
Fără TVA:65,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)