Colas srl
Cosul tau

Aparate impotriva insectelor

Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E 

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.


Dispozitivul electric PlusZap-30 Stainless este conceput pentru a captura rapid insectele zburatoare. Acesta foloseste atractia luminii UV emise pe o anumita lungime de unda de tuburile actinice. Pozitionarea tuburilor UV este unica astfel incat, atunci cand PlusZap-30 Stainless ..
619,99Lei
Fără TVA:521,00Lei
Aparat TICKLESS cu ultrasunet împotriva căpușelor și puricilor.Vă va ajuta să le îndepărtați într-un mod igenic și sigur.Tehnologia TICKLESS® a fost supusă unor teste riguroase și a fost dovedită eficientă printr-un studiu clinic efectuat la Laboratorul Școlii de Microbiologie Medicală Veterinară și..
130,90Lei
Fără TVA:110,00Lei
Acest mic produs electronic, sub formă de pandantiv care trebuie atașat la zgarda, este soluția ideală pentru a ține căpușele și puricii departe de câini și pisici, într-un mod total ecologic și fără contraindicații de niciun fel. Complet netoxic, TickLess Pet nu eliberează substanțe chimice și nici..
119,00Lei
Fără TVA:100,00Lei
Pachetul conține 2 cutii de capcane pentru gandaci cu momeli naturale.Capcana atrage gândacii care sunt prinsi pe foaia lipicioasa din interiorul capcanei.Poate fi amplasata orizontal sau chiar vertical folosind banda adeziva de pe spatele capcanei.Capcana trebuie amplasata in locuri in care apar ga..
38,08Lei
Fără TVA:32,00Lei
O capcana cu cel mai recent atractant plasata intr-o incapere atrage insectele enervante. Daunatorii se lipesc de suprafata lipicioasa a capcanei.Capcanele sunt destinate a fi folosite oriunde este posibil sa se controleze insectele fara a utiliza substante chimice. Capcana foloseste cel mai re..
16,66Lei
Fără TVA:14,00Lei
ULTRASONIC – DUAL POWER ULTRASONIC – DUAL POWER
Oferta
Bazat pe experiența de ani de cercetări de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, jderi, gandaci, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunatori s..
147,00Lei
Fără TVA:123,53Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)