Categorii Produse
Cosul tău

Aparate impotriva insectelor

ANTI INSECTE -ULTRASONIC – DUAL POWER ANTI INSECTE -ULTRASONIC – DUAL POWER
DISPOZITIV NOU 2019 ACOPERA PANA LA 220 m² Se poate monta si intre peretii de rigips !
Model: ULTRASONIC PEST REPELLER – DUAL POWER
Bazat pe experiența de ani de cercetări de laborator, ULTRASONIC PEST REPELLER DUAL POWER este dezvoltat pentru a alunga eficient soareci, șobolani, purici, jderi, gandaci, căpușe, păianjeni și alți dăunători departe de casa ta.Utilizeaza ultrasunetele in frecventa care deranjeaza acesti daunat..
114,00Lei
Model: Antirozatoare cu unde electromagnetice PR 220.1
Aparatul antirozatoare PR 220.1 Pest X Repel emite un camp electromagnetic odata introdus in priza, camp ce va strabate instalatia electrica, afectand rozatoarele ascunse in pereti, tocuri de usi si ferestre, sub pardoseli, in locuri neizolate, sub parchet si in alte locuri unde ultrasunetele nu ..
76,00Lei
Aparat impotriva daunatorilor AC200
ACOPERA PANA LA 200 m²
Model: Aparat impotriva daunatorilor AC200
Aparat modern ce se bazeaza pe ultimele cercetari privind modul de viata al daunatorilor( soareci, gandaci, purici, furnici, etc.) Aparatul emite ultrasunetele in frecventa variabila ce provoaca dureri si disconfort daunatorilor, si determina parasirea ariei de actiune. Intensitatea si frecv..
89,00Lei
Model: Mosquito Repeller Portabil
Aparatul Mosquito Repeller va ajuta sa scapati de insecte precum tantari. Acest model nou proiectat va satisface atit pentru interior cit si pentru exterior. Aparatul emite sunete care reproduc sunetele produse de cei mai periculosi dusmani ai femelelor tantar insarcinate. Ecologia entomologica dove..
56,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)