Colas srl
Cosul tau

Aparate impotriva cartitelor

Oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate fabricate in U.E 

COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Capcana Cartite Capcana Cartite
Oferta Stoc epuizat
Capcana este realizata din tabla zincata extrem de rezistenta. Exista 2 "bucle", 2 "stifturi de blocare" si 2 "declansatoare". Acestea sunt realizate din sarma de arc galvanizata. Capcana pentru cartite functioneaza pe principiul unui tunel ceea ce inseamna ca poate prinde rozatoarele subterane pe 2..
49,98Lei
Fără TVA:42,00Lei
Capcana cu arc spiralat extrem de puternic, otel rezistent la intemperii. Capcana se aseaza in tunelele cartitelor, se actioneaza la trecerea acestora prin tunel si le ucide imediat.Fara substante chimice daunatoare.Aceasta capcana este fabricata din otel de calitate superioara, zincata si inox..
42,84Lei
Fără TVA:36,00Lei
Descriere:Capcana mecanica utilizata de profesionisti este usor de instalat si ofera rezultate sigure; reprezinta solutia ideala pentru prinderea rozatoarelor din sol, provoacand moartea rapida .Usor de folosit, capcana trebuie amplasata de-a lungul tunelurilor sapate de rozatoare; cand va trece pri..
46,41Lei
Fără TVA:39,00Lei
Dispozitivul Kemo este destinat alungarii animalelor salbatice, cum ar fi vulpi, rozatoare , mistreti, cerbi, etc (din gradini, terenuri agricole, etc) datorita undelor de ultrasunete emise pe o frecventa de 21 KHZ, aceasta frecventa neafectand urechea umana.Aparatul Kemo FG015 functioneaza cu 4 bat..
345,10Lei
Fără TVA:290,00Lei
MOLECHASER este un aparat folosit impotriva cartitelor si altor animale asemanatoare subterane: chitcani,soareci de camp care produc pagube in gradini. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi,sere,livezi,etc.Vibratiile emise de aparat provoaca disconfort si neliniste pentru cartite si alte animal..
90,44Lei
Fără TVA:76,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)