Experienta in domeniu de peste 26 ani!

Bun venit la magazinul nostru ! Cos Cumparaturi: 0 produse

S.C Colas S.R.L

COLAS srl este prima firma din Romania care comercializeaza din anul 1994 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor! Firma Colas va pune la dispozitie aparate moderne care nu dauneaza omului si mediului ambiant. Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.

Avantaje

* sunt ecologice;
* nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
* nu necesita alte materiale consumabile;
* au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 5 ani;
* consum neglijabil de energie electrica;
* pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.

Livrarea comenzilor


Livrarea produselor se face dupa ce se confirma comanda d-voastra, la adresa indicata si prin curierul dorit. Cheltuielile legate de transport si ramburs revin integral cumparatorilor. Trebuie avut in vedere faptul ca aceste cheltuieli pot varia in functie de greutate,valoarea de rambursare produse sau distanta de la locatiile curier-client. Operatorul care confirma comanda d-voastra va poate comunica aceste cheltuieli, si puteti opta pentru oricare alt transportator.

Livrare : prin posta, curier rapid. Puteti alege varianta de transport dorita. Firma noastra are contract cu Fan Courier si preturile de transport sunt mai reduse.