Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Informatii utile - sobolani RSS Feed

18 Feb Diferența dintre șobolani și șoareci
COLAS SRL 0 408
Șoarece de casă   Șoarecele de casă: Cap mic, picioare mici, bot cu vârf ascuțit, urechi mari cu păr. Au un corp maroniu deschis, cu o umbrire gri și o coadă întunecată. Construiesc cuiburi căptușite cu material moale, pe sub stoguri, în magazii, hambare, depozite, cămări, poduri etc. Șoarecele de casă este răspândit pe toate continentele și urcă l..
06 Feb BOLI TRANSMISE DE SOARECI SI SOBOLANI
COLAS SRL 0 16863
Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mâncare, apă, căldură și adăpost.Vă oferim o scurtă descriere a patru dintre cele mai periculoase boli transmise de rozătoare.1. HantavirusulAcest virus poate fi transmis în numeroase moduri, însă în prin..
29 Sep Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?
COLAS SRL 0 368
Știi când să apelezi un profesionist - și ce anume să ceri ?Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?Sigur aveți mai mult de unul, caută aceleași lucruri : mâncare, apă și adăpost”, "Au ajuns atât de bine să trăiască cu oamenii...când aveti unul, alții își vor găsi drumul spre locuinta dvs. În plus, se înmulțesc foarte repede.Ce re..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Share