Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Informatii utile - capcane RSS Feed

18 feb. Diferența dintre șobolani și șoareci
COLAS SRL 0 511
Șoarece de casă   Șoarecele de casă: Cap mic, picioare mici, bot cu vârf ascuțit, urechi mari cu păr. Au un corp maroniu deschis, cu o umbrire gri și o coadă întunecată. Construiesc cuiburi căptușite cu material moale, pe sub stoguri, în magazii, hambare, depozite, cămări, poduri etc. Șoarecele de casă este răspândit pe toate continentele și urcă l..
29 sept. Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?
COLAS SRL 0 405
Știi când să apelezi un profesionist - și ce anume să ceri ?Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?Sigur aveți mai mult de unul, caută aceleași lucruri : mâncare, apă și adăpost”, "Au ajuns atât de bine să trăiască cu oamenii...când aveti unul, alții își vor găsi drumul spre locuinta dvs. În plus, se înmulțesc foarte repede.Ce re..
20 feb. SOARECII DIN PERETII DIN RIGIPS !
COLAS SRL 3 10337
Prevenirea infestarii cu soareci la interiorMajoritatea soarecilor si sobolanilor se nasc in interiorul locuintelor, de cele mai multe ori in podul casei. Cat timp sunt in interiorul peretilor, acestia pot roade firele de electricitate pericol care duce la incendiu si cablurile de internet, iar daca aceste lucruri nu erau destul de rele sobolanilor..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Share