Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Informatii utile - anti soareci RSS Feed

06 Feb BOLI TRANSMISE DE SOARECI SI SOBOLANI
COLAS SRL 0 16538
Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mâncare, apă, căldură și adăpost.Vă oferim o scurtă descriere a patru dintre cele mai periculoase boli transmise de rozătoare.1. HantavirusulAcest virus poate fi transmis în numeroase moduri, însă în prin..
06 Feb Cum alegi cel mai bun dispozitiv cu ultrasunete anti soareci si sobolani?
COLAS SRL 0 1003
De ce să alegi cel mai bun aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor (rozatoarelor)?    Soarecii și șobolanii sunt purtători de boli periculoase. Aceștia pot pătrunde în casă prin găuri de aerisire din perete sau prin orice fisură în colțurile casei. Dacă locuiești într-o zonă invadată de șoricei, un aparat cu ultrasunete anti r..
02 Aug COMBATEREA ROZATOARELOR DIN FERME SI CULTURI AGRICOLE
COLAS SRL 1 5849
Rozatoarele sunt o problema in jurul fermelor. Sobolanii si soarecii provoaca o serie de probleme, inclusiv amenintarea infectarii animalelor cu Salmonella. Alungarea acestor rozatoare din fermele de animale cuprinde ansamblul de masuri care au drept scop combaterea rozatoarelor daunatoare. Acestea pot avea un caracter preventiv sau de combatere (p..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Share