Colas srl
Cosul tau

Capcana Cartite

Capcana Cartite

Capcana este realizata din tabla zincata extrem de rezistenta. Exista 2 "bucle", 2 "stifturi de blocare" si 2 "declansatoare". Acestea sunt realizate din sarma de arc galvanizata.

Capcana pentru cartite functioneaza pe principiul unui tunel ceea ce inseamna ca poate prinde rozatoarele subterane pe 2 parti, avand 2 bucle individuale ceea ce inseamna ca poate prinde 2 rozatoare o data.

Mod de actiune al capcaneiBuclele, care sunt arcuri puternice, sunt presate in jos si blocate de stiftul de blocare. Stiftul, la randul sau, se ataseaza de declansator. Este conceput pentru a prinde rozatoare indiferent de care parte a tunelului provin acestea. Cand este incarcata si amplasata in tunel capcana, cartita poate trece libera prin bucla, insa se opreste la declansato nemaifiind capabila sa continue traseul. Impingand declansatorul inainte acesta elibereaza stiftul de blocare, bucla este ridicata prinzand cartita.


Mod de utilizare al capcanei Mole Trap

1. Apasati bucla pana ajunge la corpul capcanei.

2. Mutati stiftul de blocare al capcanei peste bucla atasandu-l la carligul de declansare.

3. Repetati procedura si de partea cealalta a capcanei.

4. Sapati o gaura de dimensiunea unei capcane in sol, traversand tunelul cartitei si pozitionati buclele astfel incat acestea sa se afle in partea de jos a tunelului fara a-l obstructiona.

5. Acoperiti capcana cu un obiect opac, astfel incat sa impiedicati patrunderea luminii si a aerului in tunel fara a pune degetul pe el.

6. Verificati zilnic capcana descoperind recipientul opac!


ATENTIONARI!

*NU utilizati capcana decat in scopul pentru care a fost conceputa!

*Dupa incarcarea unei capcane pentru prinderea cartitei, nu atingeti niciodata mecanismul cu mainile !

*Pentru eliminarea capcanei dupa incarcarea cu un obiect dur, apasati pe tragaci pana cand auziti un "click".

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Stock: Stoc epuizat
  • Model: Capcana cartite
49,98Lei
Fără TVA: 42,00Lei