Categorii Produse
Cosul tău

Aparate Profesionale si Industriale

SC COLAS SRL este o societate cu capital romanesc care a fost conceputa cu scopul de a servi nevoilor tale atunci când vine vorba de dispozitive profesionale impotriva daunatorilor.

De mai bine de 26 de ani ne aflam pe piata din Romania si oferim clientilor nostri dispozitive de cea mai inalta calitate.

In prezent ne mandrim cu peste 290 000  de clienti multumiti  care folosesc dispozitivele Ultrasonic impotriva rozatoarelor.
Obiectivul nostru este sa furnizam clientilor nostri dispozitive Profesionale.

Suntem în era tehnologiei, motiv pentru care toate lucrurile se schimba foarte repede. De aceea, lucram zilnic la imbunatatirea serviciilor noastre

Aparat Profesional Anti Soareci si Anti Sobolani SPURI ER 80 m²
In limita stocului disponibil -33 %
Model: Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani SPURI ER 80 m²
  Aparatul emite ultrasunete care indeparteaza soareci, sobolani (rozatoare) de pe o suprafata maxima de 80 mp. Este recomandat sa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric, sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldu..
110,00Lei 165,00Lei
Model: Aparat Profesional Anti Soareci Ultrasonic 300A la baterie
Aparat de constructie speciala cu alimentare la 12V cc (baterie auto). Aparatul emite ultrasunete care indeparteaza soareci, sobolani(rozatoare) de pe o suprafata de 200-300mp. Este recomandata folosirea in locuri izolate unde nu exista retea de 220V (in garaje, in cabane si case izolate, la..
220,00Lei
Aparat Profesional Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
ACOPERA PANA LA 500 m²
Model: Aparat Profesional Anti soareci si Sobolani Ultrasonic 500 m²
Aparat cu ultrasunete folosit pentru a indeparta rozatoarele : soarecii, sobolanii, dihorii (ptr suprafate de 500 mp).Ultrasunetele emise nu sunt percepute de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasarile de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunete ca pe un semnal de alarma, ( le i..
275,00Lei
Aparat Industrial Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 1200 m²
In limita stocului disponibil ACOPERA PANA LA 1200 m²
Model: Aparat Industrial Anti Soareci si Sobolani Ultrasonic 1200 m²
Ultrasonic 1200 impotriva rozatoarelor, respectiv a mentine la distanta rozatoare precum soarecii, sobolanii in spatii mai mari. Se recomanda folosirea in depozite, mori, abatoare, hale industriale, magazii, etc… Eficienta maxima a aparatului se constata dupa 8-10 zile de functionare continu..
379,00Lei
Aparat Profesional Impotriva soarecilor si sobolanilor Ultrasonic  300 m²
In limita stocului disponibil ACOPERA PANA LA 300 m² -28 %
Model: Aparat Profesional ANTI SOARECI SI SOBOLANI 300 m²
Aparat cu ultrasunete folosit pentru a indeparta rozatoare: soareci, sobolani, dihori, etc... (suprafata de 300mp). Emite ultrasunete ce nu sunt percepute de oameni si nici nu deranjeaza animalele sau pasari de curte. Rozatoarele sesizeaza rapid ultrasunetele ca pe un semnal de alarma (le ir..
198,90Lei 275,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)