Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Informatii utile - soareci RSS Feed

29 Sep Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?
COLAS SRL 0 81
Știi când să apelezi un profesionist - și ce anume să ceri ?Dacă vedeți un soarece, asta înseamnă că există mai multi?Sigur aveți mai mult de unul, caută aceleași lucruri : mâncare, apă și adăpost”, "Au ajuns atât de bine să trăiască cu oamenii...când aveti unul, alții își vor găsi drumul spre locuinta dvs. În plus, se înmulțesc foarte repede.Ce re..
09 Aug Cum alegi cel mai bun dispozitiv cu ultrasunete anti soareci si sobolani?
COLAS SRL 0 280
De ce să alegi cel mai bun aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor si sobolanilor (rozatoarelor)?    Soarecii și șobolanii sunt purtători de boli periculoase. Aceștia pot pătrunde în casă prin găuri de aerisire din perete sau prin orice fisură în colțurile casei. Dacă locuiești într-o zonă invadată de șoricei, un aparat cu ultrasunete anti r..
07 Aug BOLI TRANSMISE DE SOARECI SI SOBOLANI
COLAS SRL 0 15007
Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mâncare, apă, căldură și adăpost.Vă oferim o scurtă descriere a patru dintre cele mai periculoase boli transmise de rozătoare.1. HantavirusulAcest virus poate fi transmis în numeroase moduri, însă în prin..
02 Aug COMBATEREA ROZATOARELOR DIN FERME SI CULTURI AGRICOLE
COLAS SRL 1 5613
Rozatoarele sunt o problema in jurul fermelor. Sobolanii si soarecii provoaca o serie de probleme, inclusiv amenintarea infectarii animalelor cu Salmonella. Alungarea acestor rozatoare din fermele de animale cuprinde ansamblul de masuri care au drept scop combaterea rozatoarelor daunatoare. Acestea pot avea un caracter preventiv sau de combatere (p..
20 Feb SOARECII DIN PERETII DIN RIGIPS !
COLAS SRL 3 8578
Prevenirea infestarii cu soareci la interiorMajoritatea soarecilor si sobolanilor se nasc in interiorul locuintelor, de cele mai multe ori in podul casei. Cat timp sunt in interiorul peretilor, acestia pot roade firele de electricitate pericol care duce la incendiu si cablurile de internet, iar daca aceste lucruri nu erau destul de rele sobolanilor..
17 Feb CONSECINTELE INFESTARII CU SOARECI
COLAS SRL 2 9955
In industria alimentara regasim cea mai mare concentrare de alimente, si din acest motiv este cea mai expusa riscului de infestare cu rozatoare si este locul in care acestea pot provoca daunele cele mai grave, atat din punct de vedere financiar si mai ales din punct de vedere al imaginii si reputatiei. Prin urmare, prevenirea si monitorizarea perio..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Share