Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Informatii utile RSS Feed

04 Apr Compania COLAS SRL Garantia Calitatii
COLAS SRL 2 7527
Compania noastră a continuat să crească într-un ritm mult mai alert decât ritmul industriei. Această creștere continuă reprezintă dovada clară a calității produselor Premium și inovatoare lansate de noi, care rezonează cu consumatorii informați din zilele noastre...
20 Feb COMBATEREA ROZATOARELOR DIN FERME SI CULTURI AGRICOLE
COLAS SRL 1 5495
Rozatoarele sunt o problema in jurul fermelor. Sobolanii si soarecii provoaca o serie de probleme, inclusiv amenintarea infectarii animalelor cu Salmonella. Alungarea acestor rozatoare din fermele de animale cuprinde ansamblul de masuri care au drept scop combaterea rozatoarelor daunatoare. Acestea pot avea un caracter preventiv sau de combatere (p..
20 Feb SOARECII DIN PERETII DIN RIGIPS !
COLAS SRL 3 8147
Prevenirea infestarii cu soareci la interiorMajoritatea soarecilor si sobolanilor se nasc in interiorul locuintelor, de cele mai multe ori in podul casei. Cat timp sunt in interiorul peretilor, acestia pot roade firele de electricitate pericol care duce la incendiu si cablurile de internet, iar daca aceste lucruri nu erau destul de rele sobolanilor..
17 Feb CONSECINTELE INFESTARII CU SOARECI
COLAS SRL 2 9858
In industria alimentara regasim cea mai mare concentrare de alimente, si din acest motiv este cea mai expusa riscului de infestare cu rozatoare si este locul in care acestea pot provoca daunele cele mai grave, atat din punct de vedere financiar si mai ales din punct de vedere al imaginii si reputatiei. Prin urmare, prevenirea si monitorizarea perio..
17 Feb BOLI TRANSMISE DE SOARECI SI SOBOLANI
COLAS SRL 0 13877
Statistic vorbind, numărul infecțiilor crește atunci când animalele au tendința de a intra în spațiile de depozitare a alimentelor pentru a căuta mâncare, apă, căldură și adăpost.Vă oferim o scurtă descriere a patru dintre cele mai periculoase boli transmise de rozătoare.1. HantavirusulAcest virus poate fi transmis în numeroase moduri, însă în prin..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Share