Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparat impotriva pasarilor BR33

Aparat impotriva pasarilor BR33
Acopera 30 000 m² + Adaptor inclus Anti Pasari Stoc epuizat
Cu o experienta de peste 27 ani in comercializarea aparatelor cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Investind timp si energie inca din 1992
Dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.    
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații te rugăm să ne contactezi folosind datele de pe pagina de contact 

Share

Aparat impotriva pasarilor BR33

Aparatul antipasari emite sunete preinregistrate naturale ale pasarilor pradatoare si, de asemenea, practicile agresive: combinatii de focuri de arma pentru a avertiza pasarile ca se afla in  pericol.

BR 33 se instaleaza in mijlocul unei zonei protejate la o inaltime de 150 - 200 cm. Aparatul se fixeaza  cu doua console de metal. Alimentarea aparatului necesita o tensiune de 12 V si capacitate de 45 - 60 Ah (bateria de masina de exemplu). Exista posibilitatea conectarii la  o sursa de alimentare 220 V cu ajutorul unui adaptor( inclus in pachet).Conectati clestele rosu la borna "+" a bateriei si clestele negru la borna "-". Dupa deschidere, lumina verde se aprinde, ceea ce indica functionarea aparatului. Cu o baterie, aparatul BR 33 functioneaza intre 6 - 8 saptamani. Dupa alimentare asteptati aproximativ 15 minute si veti auzi un semnal sonor. Pentru performanta cea mai mare a aparatului va recomandam setarea butonului de volum pana la maxim, iar butonul de timp la jumatatea intervalului, aproximativ la 10 - 15 minute. Elementul de fotocelula senzor monitorizeaza schimbarile de iluminare. Cand luminozitatea scade (de ex. la apusul soarelui), aparatul se comuta automat pe modul de noapte. Aceasta inseamna ca, pe timpul noptii, cand pasarile sunt inactive, aparatul este in modul de asteptare.


     Aplicabilitate :

Aparatul antipasari se utilizeaza in general pentru controlul pasarilor in zonele agricole si depozite, aeroporturi, etc.

 

     Avantaje :

Un senzor de lumina activeaza dispozitivul in timpul zilei si  pe timp de noapte atunci cand sesizeaza prezenta pasarilor.

Capacitatea de a functiona atat pe baterie cat si la sursa de curent 220 V.

 

     Specificatii tehnice :

Alimentare generala : baterie 12 V/DC

Alimentare suplimentara : 220 V/AC (adaptor inclus in pachet)

Sursa de alimentare : Acumulator auto 50 A

Consum de energie : ~ 40 W

Suprafata acoperita : 25.000 - 30.000 mp

Temperatura de operare : -10 C + 40 ° C

Dimensiuni : 467 x 245 x 200 mm 

 

     Alte informatii :

Garantie persoane juridice : 12 luni

Garantie persoane fizice : 24 luni

Model : BR 33

Disponibilitate: Pe stoc

Spune-ţi opinia

Produse certificate
Toate produsele detin Certificat de Calitate si Garantie
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Model: Aparat Profesional Anti Pasari
1.249,50Lei
Fără TVA: 1.050,00Lei