Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser

Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser
Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser
Stoc epuizat
Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser
Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser
Cu o experienta de peste 27 ani in comercializarea aparatelor cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Investind timp si energie inca din 1992
Dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.    
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații te rugăm să ne contactezi folosind datele de pe pagina de contact 

Share

Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser

Aparatul Sonic Birdchaser se utilizeaza pentru a alunga si a tine la distanta specii de pasari precum randunele,porumbei, grauri, ciori, vrabii, etc. Se bazeaza pe principiul redarii trilurilor de vanatoare ale pasarilor pradatoare (vultur, bufnita, soim) Prin aceasta metoda umana si ecologica se va rezolva problema acestor pasari nedorite fara a le face vreun rau acestora sau altor vietati. Pe langa acestea, dispozitivul mai poate fi utilizat si pentru a alunga rozatoare de camp si iepuri.


Date tehnice
– sursa alimentare: 220 – 240V / 50Hz;
– iesire adaptor: 12Vcc (inclus in pret)
– sunet emis: triluri vultur, soim, bufnita, uliu;
– acoperire: pana la 4000mp (la VOLUM maxim);
– distanta de detectie sensor: 10m;


Informatii generale
Studiile sugereaza ca unul dintre cele mai eficiente moduri de alungare a pasarilor este de a folosi trilurile de pericol ale altor pasari. Cind detectorul electronic detecteaza intrarea pasarilor in raza sa de actiune, aparatul emite triluri de primejdie (maxim 120 decibeli) care este inregistrat pe un microcip din unitate. Detectorul foloseste cel mai nou tip de radar iar sunetele emise nu sunt „deranjante” ptr om. Acest sistem este testat ca fiind un mod eficient de a speria si indeparta pasari pe o suprafata de pina la 4000 mp, fara a le ucide sau rani. Pe langa acestea, dispozitivul poate fi utilizat si pentru a alunga rozatoare de camp si iepuri.


Aparatul poate fi utilizat in 2 moduri printr-un comutator:
1. AUTO – Aparatul Birdchaser va emite trilurile de primejdie ale pasarilor pradatoare la fiecare 5 – 30 de minute automat pe durata zilei. Se poate ajusta intervalul si volumul la nivelul dorit. In acest caz suprafata maxim protejata este de 4000 mp. Fotocelula incorporata va dezactiva acest mod de functionare in intuneric, atunci cand activitatea majoritatii pasarilor este aproape nula. De asemenea, puteti opri dispozitivul setand switch-ul pe OFF.


2. PIR MODE – Cind detectorul electronic detecteaza intrarea pasarilor in raza sa de actiune, aparatul emite triluri de primejdie (maxim 120 decibeli) care este inregistrat pe un microcip din unitate. Detectorul foloseste cel mai nou tip de radar iar sunetele emise nu sunt „deranjante” ptr om Aparatul va proteja o suprafata, cu un unghi de emitere de 130 grade si o distanta de detectie de aprox. 10 metri. In momentul in care este detectata vreo pasare sau alta vietuitoare in aceasta zona, dispozitivul declanseaza sunetele de primejdie pentru a speria intrusul.


Spune-ţi opinia

Produse certificate
Toate produsele detin Certificat de Calitate si Garantie
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Model: Aparat impotriva pasarilor nedorite Sonic Birdchaser
357,00Lei
Fără TVA: 300,00Lei