Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

Aparat impotriva cartitelor MoleChaser

Aparat impotriva cartitelor MoleChaser
Aparat impotriva cartitelor MoleChaser
Acopera 1000 m² ANTI CARTITE
Aparat impotriva cartitelor MoleChaser
Aparat impotriva cartitelor MoleChaser
Cu o experienta de peste 27 ani in comercializarea aparatelor cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Investind timp si energie inca din 1992
Dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.    
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații te rugăm să ne contactezi folosind datele de pe pagina de contact 

Share

Aparat impotriva cartitelor MoleChaser

MOLECHASER este un aparat folosit impotriva cartitelor si altor animale asemanatoare subterane: chitcani,soareci de camp care produc pagube in gradini. Se poate utiliza in gradini de zarzavaturi,sere,livezi,etc.
Vibratiile emise de aparat provoaca disconfort si neliniste pentru cartite si alte animale asemanatoare (chitcani,soareci de camp,etc.) care in final sunt nevoite sa paraseasca suprafata de actiune a aparatului(aproximativ 1000mp). Pentru un maxim de protectie este necesar constituirea unui baraj din mai multe aparate. Folosirea simultana a mai multor aparate mareste mult eficienta.

Modul de functionare
Aparatul se introduce in pamint pina la limita inferioara a capacului(pina la semnul cu striatii). Atentie la inchiderea capacului pentru a nu patrunde apa in aparat! In cazul unui teren mai tare se face o gaura-pilot, iar pamintul se taseaza in jurul aparatului. Daca doriti sa protejati un teren cu o suprafata mai mare atunci se va utiliza mai multe aparate simultan. In afara schimbarii bateriilor aparatul nu necesita intretinere speciala. Bateriile se schimba la aproximativ la 4-6 luni(functionare continua) . Aparatul emite: 2 secunde activ si 18 secunde inactiv.
Aria de actiune a MOLECHASER este influentata de natura solului si de obstacole. Un sol sec ,nisipos sau cu turba, propaga greu undele sonore, pe cind un sol argilos este mai eficient, de aceea va trebui sa montati chiar 2 aparate in primul caz.
Rezultatele nu apar imediat . Este nevoie de minim 7 zile functionare continua dupa care se va constata parasirea ariei de actiune de catre rozatoare.

Caracteristici tehnice:
Alimentare : 6V (4×1.5V) baterii R20-nu sunt incluse
Putere absorbita :12 mW
Frecventa emisa : 300Hz
Suprafata activa: 800-1000mp

Spune-ţi opinia

Produse certificate
Toate produsele detin Certificat de Calitate si Garantie
  • Stoc: In Stoc
  • Model: Aparat Anti cartite MoleChaser
90,44Lei
Fără TVA: 76,00Lei