Menu
Your Cart
COLAS SRL ofera drept Retur 30 de zile ! Nu esti multumit iti primesti banii inapoi.

ANIMAL AWAY PLUS

ANIMAL AWAY PLUS
Cu o experienta de peste 27 ani in comercializarea aparatelor cu ultrasunete impotriva rozatoarelor. Investind timp si energie inca din 1992
Dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.    
Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații te rugăm să ne contactezi folosind datele de pe pagina de contact 

Share

ANIMAL AWAY PLUS

Aparatul performant Animal Away Plus -combina sistemul de detectie PIR cu ultrasunetele, sunetele si flash-urile de lumina pentru a oferi un mod convenabil, adaptabil, efectiv si uman de a indeparta animalele nedorite(pisici, ciini, veverite, iepuri, pasari daunatoare si animale daunatoare).

Sistemul PIR (sistem pasiv de detectare cu infrarosu a miscarii) sofisticat, monitorizeaza tridimensional un arc cu o deschidere de 70 grade pe o lungime de 12 m, si ofera aprox. 85 mp de spatiu protejat. Cind sunt detectate creaturi intruse, aparatul performant Animal Away Plus va fi declansat si va emite simultan un flash de lumina si unde sonore continuu variabile pe frecventa de 18.000 Hz-24.000Hz. Un buton aflat pe partea din faţă a unităţii poate fi folosit ca şi buton test sau pentru a schimba frecvenţa de la cea variabilă de 18000 - 24000Hz la sunete audibile. Aparatul poate fi uşor folosit în orice locaţie fără electricitate, acesta are 2 baterii alkaline de 9V. Puterea bateriilor rămâne în modul stand by când nu este detectată nici o mişcare. Unitatea se poate monta pe peretele exterior al clădrii, pe un suport sau de o plantă în grădină. Aparatul se va pozitiona la 30-70 cm de la sol in directia de unde ar putea intra animalele.

Caracteristici:
Dimensiuni:110x100x95 mm; Greutate: 255 g
Alimentarea cu energie: 9V (2x9V baterii alkaline, nu sunt incluse)
Adapator AC (optional): 220 - 240VAC; iesire: 9VDC 200mA
Frecventa: 18.000 Hz-24.000 Hz, (neregulat si continuu variabila)
Aria protejata: un areal pe 70 grade, pe o distanta de 12 m, aprox 85 mp
Durata de viata a LED-urilor flash: pina la 100,000 ore

Spune-ţi opinia

Produse certificate
Toate produsele detin Certificat de Calitate si Garantie
  • Stoc: In Stoc
  • Model: ANIMAL AWAY PLUS
149,94Lei
Fără TVA: 126,00Lei