Experienta in domeniu de peste 26 ani!

Tel. 0749 511 338 Cos Cumparaturi: 0 produse

S.C Colas S.R.L

COLAS srl este prima firma din Romania care comercializeaza din anul 1992 in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor! Firma Colas va pune la dispozitie aparate moderne care nu dauneaza omului si mediului ambiant. Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii, animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.

Avantaje :

- sunt ecologice;
- nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
- nu necesita alte materiale consumabile;
- au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 5 ani;
- consum neglijabil de energie electrica;
- pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.

Aparatele COLAS :

- Nu au efecte daunatoare asupra oamenilor si animalelor domestice
- Nu cauzeaza nici o poluare a mediului si consumul sau de energie este minim. - Poate fi folosit pentru o perioada nelimitata de timp fara a fi nevoie de intretinere.
- Pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.
- Nu dauneaza omului si mediului ambiant. fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici), spatii comerciale, hoteluri, birouri, locuinte, etc.

Prezentare


S.C. COLAS S.R.L. este prima firma din Romania care comercializeaza in sistem profesional aparate cu ultrasunete impotriva rozatoarelor,aceasta incepind cu 1992!

Firma noastra va pune la dispozitie aparate moderne care nu dauneaza omului si mediului ambiant. Aceste dispozitive sunt fiabile, moderne, nu deranjeaza oamenii,animalele domestice , fiind optime in sectoarele cu produse alimentare (depozite, magazine, fabrici),spatii comerciale ,hoteluri,birouri,locuinte,etc

Avantajele utilizarii acestor aparate:

  • sunt ecologice;
  • nu necesita personal calificat pentru montare sau intretinere;
  • nu necesita alte materiale consumabile;
  • au o fiabilitate ridicata, o durata de viata de peste 5 ani;
  • consum neglijabil de energie electrica;
  • pot fi utilizate atat pentru alungarea, dar si pentru prevenirea patrunderii rozatoarelor in anumite spatii.

Venind in intimpinarea clientilor am introdus noi tipuri de aparate pentru alungarea si indepartarea animalelor indezirabile(ciini,pisici,pasari,etc.)aparate ce se bazeaza pe tehnologii moderne si rezolva in mod uman si ecologic problemele cu animalele sau pasarile nedorite. Multe firme din diferite domenii de activitate (agricultura, industria farmaceutica, comert, morarit si panificatie, industria carnii, abatoare, spitale, depozite mari sau mici, etc.) utilizeaza produsele noastre dar si multe gospodarii sau locuinte.

Experienta in domeniu de peste 26 ani!

SC COLAS SRL
CIF: RO 1816903
Reg. Com.: J35 / 141 / 27.01.1991
Adresa
Str. Albinelor 109A, Timisoara
300244, Romania

 Ordonanta de Urgenta Nr. 5  publicata in M.O. in  16.04.2015

                 Ø  Art. 11 prevede: (1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.”